Paviljonki at Jyväskylä, 11-13 October, 2018

You are here

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W Y

A

A-Rehu Oy

Tervetuloa A-Rehun osastolle keskustelemaan rehu-, vilja- ja liha-asioita. Samalla voit osallistua viljankosteusmittarin arvontaan. Nähdään osastolla!

Sections
 • D330

Aarre-lehti

Aarre on metsäalan erikoisaikakauslehti. Se käsittelee monipuolisesti metsän hyöty- ja virkistyskäyttöä.

Simonkatu 6, 00100 Helsinki
Sections
 • C100

AGCO Suomi Oy

Osastollamme läpileikkaus Valtra- ja Fendt- traktorimallistosta sekä Sampo Rosenlew-puimureista. Meiltä löydät myös kattavan valikoiman Kesla-metsätyölaitteita, FMG:n työlaitteet teiden ja kiinteistön hoitoon sekä Fella-heinänkorjuukalustoa. Esittelyssä myös Valtra Unlimited -erityisvarusteltuja traktoreita, Valtra SmartTouch -kyynärnoja, Valtra Smart, Valtra-voiteluaineet sekä AGCO Suomen huolto- ja varaosapalvelut.

PL 200, 44201 Suolahti
Sections
 • E200
 • U100

Agri-Kymi Oy

Säästä ennakkokaupoissa! Esittelemme näyttelyssä laadukkaat SaMASZ-heinäkoneet ennakkokauppahinnoin. Osastollamme myös talven työkoneet. Tervetuloa osastollemme C-halliin!

Kaupinkatu 4, 45130 Kouvola
Sections
 • C125

Agripalvelu Ky

Kuulonsuojaimet ja hengityssuojaimet ammattikäyttöön, harrastelijoille, teollisuuteen ja maatalouteen. VHF/PMR-radiopuhelimet metsästykseen & vapaa-aikaan ja ammattilaisille. Koiratutkat ja riistakamerat. Tehokkaat käsi- ja otsavalaisimet työhön ja vapaa-aikaan. Edulliset hinnat ja korkealaatuiset tuotteet, toimitukset ympäri Suomen. Agripalvelu.fi - Palveleva verkkokauppa - auki 24/7 .

Work safety equipments (hearing protection, supplied air) and communication electronics for industries, professional and recreational use. VHF/PMR transreceivers for professional use, hunting, sports and leisure. Agripalvelu.fi - webshop with service - open 24/7

Koikkalantie 1339, 51880 Koikkala
Sections
 • AU304

AGRITECHNICA 2017 - DLG

AGRITECHNICA – johtavat maatalouskonemessut – pidetään Saksan Hannoverissa 12. - 18. marraskuuta 2017 (kutsuvieraspäivät 12. – 13. marraskuuta). Tämä on foorumi, jolla kaikki kansainväliset näytteilleasettajat kaikkialta maailmasta esittelevät tuotekehittelynsä viimeisimpiä uutuuksia. Messujen järjestäjä, DLG, odottaa tänä vuonna noin 2 900:aa näytteilleasettajaa.

AGRITECHNICA- the leading trade fair for agricultural machinery - will be held in Hanover, Germany from 12-18 November 2017 (preview days 12+13 November). It is a platform where international exhibitors from all over the world present their latest developments. The organizer DLG is expecting around 2900 exhibitors this year.

Eschborner Landstrasse 122, 60489 Frankfurt, Saksa
Sections
 • B220

Agritek Oy

Tervetuloa tutustumaan Case IH ja New Holland -traktoreihin, New Holland -puimureihin, -paalaimiin ja -ajosilppuriin, Trima-etukuormaimiin, Kverneland-auroihin, muokkaus- sekä heinäkoneisiin, Potila-äkeisiin, Siloking-apevaunuihin, Weckman-kärryihin, Joskin-lantavaunuihin, Farmi Forest- sekä Biojack-metsätyölaitteisiin. Mukana myös S.G. Nieminen Oy siemen- ja taimitarjonnallaan sekä Sumeko Oy Artic Cat- ja Access-mönkijöineen.

Sections
 • C420

AgriToukola Machinery Oy

AgriToukola Machinery Oy on maahantuojana seuraaville tuotteille: Agrifac itsekulkevat ja hinattavat kasvinsuojeluruiskut, Bednar-kylvökoneet, -muokkaimet ja -murskaimet, Caterpillar-maatalouskurottajat, pyöräkuormaajat, kaivinkoneet sekä aggregaatit, Containerprofi-kontit, mm. puskutyhjennyskontti, Landmecon-siipikarjalaitteet broilereille ja kanoille, RayTec Vision -optiset lajittelijat.

AgriToukola Machinery OY is importer and nationwide sales organisation for Agrifac, Bednar, Caterpillar, ContainerProfi, Landmeco and RayTec Vision.

Pakkalantie 281, 36430 Sahalahti
Sections
 • C220

Agro-Tuonti Oy

Karjatilan nurmisiemenet ja paalaustarvikkeet, Karjatilan Omanurmiseos. CANprill-, CALCIprill- ja MAGprill-kalkki.

Iivaalantie 21, 61400 Ylistaro
Sections
 • D311

Agrok Oy

Laadukkaiden karjatalouskoneiden, -tarvikkeiden ja -rakennusten maahantuotiyritys. Rakennuspuolen tuotevalikoima kattaa maatalouden varastot ja tornisiilot erillisistä rakennusosioista aina täydellisiin pakettiratkaisuihin asti. Peltokoneissa olemme erikoistuneet lannan- ja nurmen käsittelyyn. Saksalaiset biokaasulaitokset ja niiden komponentit ovat osa tuotevalikoimaamme.

Kaaavintie 5, 73600 Kaavi
Sections
 • D201

Agrola

Rantalantie 175, 07170 Pornainen
Sections
 • A354

Agromaster Oy

Pilkemaster-koneet valmistaa Agromaster Oy. Agromaster Oy on suomalainen klapikoneiden valmistukseen erikoistunut yritys.

Pilkemaster machines are manufactued by Agromaster Oy. Agromaster Oy is a Finnish company specialized in firewood processors.

Teollisuustie 8, 54710 Lemi
Sections
 • U310

Agronic Oy

Esittelemme sisäosastolla uuden Agronic WRT 900 hinattavan karhottimen ja WR 500 etukarhottimen. Mukana myös tiukan paalin tekijä Agronic ACC PulseM ja integroitu PDH hapotinjärjestelmä. Ulko-osastolla 3-akselinen rapuohjattu Agronic Hxa lietevaunu, uusi sivupumppukuormain teleskooppipuomilla sekä 12 m veitsimultain.

Teollisuustie 5, 86600 Haapavesi
Sections
 • A100

Ahlsell Oy

Bondioli- & Pavesi-nivelakselit, -kulmavaihteet ja -hydrauliikka. Jurop-pumput.

Bondioli & Pavesi drive shafts, gearboxes and hydraulics. Jurop pumps.

Oppipojantie 8, 60100 Seinäjoki
Sections
 • D231

AIV (Eastman Chemical Company)

Kotimaisesta AIV-tuotevalikoimasta löydät parhaan ratkaisun kaikille rehunsäilöntämenetelmille, olosuhteista riippumatta – niin perinteiseen kuin luomutuotantoonkin. Lue lisää AIV.fi

Eastman offers a variety of solutions for the aerobic and anaerobic preservation of farm-made feed. Our superior quality ensiling solutions help ensure safer and higher quality feed for livestock. For more information visit www.eastman.com

Typpitie 1, 90620 Oulu
Sections
 • B146

Akron

Viljan kuivaus (myöskin biopannulla), varastointi ja siirto.

Käsiksentie 26, 04170 Paippinen
Sections
 • C104

Alajärven Kotitekstiili Ky

Kotimaiset, pellavaiset saunatekstiilit, pellavapaidat ja liikelahjat.

Kauppakatu 6, 62900 Alajärvi
Sections
 • A400

AlfaFlame Oy

Viljankuivurin biolämpöratkaisut, biolämpölaitteet, biolämpökontit, varastoratkaisut ja automaatio.

Ojanperäntie 145, 25330 Salo
Sections
 • C312
 • U402

Aluehallintovirasto, työsuojelu

Maaseutuelinkeinojen työsuojelussa on haasteita mm. kone- ja kemikaaliturvallisuudessa sekä ulkomaalaisen työvoiman osalta työehtojen noudattamisessa. Ja siinä, että työterveyshuolto on järjestettävä jokaisella työpaikalla. Työsuojelun ammattilaiset opastavat näissä asioissa messuväkeä yhteisosastolla Työturvallisuuskeskuksen ja Työterveyslaitoksen kanssa.

Uimalankatu 1, 33540 Tampere
Sections
 • B120

Ammattityökalut ja Tarvikkeet Leskinen ja Mäkelä

Ammattityökalut ja Tarvikkeet Joonas Leskinen ja Jouko Mäkelä

Sections
 • U509

Antti-Teollisuus Oy

Koskentie 89, 25340 Kanunki
Sections
 • A100

Ariterm Oy

Ariterm Oy valmistaa uusiutuvia energialähteitä hyödyntäviä lämmitysjärjestelmiä klapeille, hakkeelle, puupelletille, energiaviljalle jne. Laitteiden kokoluokka on 20 kW - 6 MW. Öljykattiloita valmistamme 17 kW - 1 MW kokoluokassa.

Uuraistentie 1, PL 59, 43100 Saarijärvi
Sections
 • C207

Arskametalli Oy

Kaikki viljankuivaukseen ja -varastointiin Arskametallilta! Jo kolmannessa polvessa toimiva perheyrityksemme on valmistanut vuodesta 1958 lähtien viljankuivureita, elevaattoreita, uuneja sekä viljasiiloja. Esittelemme KoneAgriassa SW-vaunukuivurin, pyöreän viljasiilon ja EcoHeater-biouunin. Tulevan 60-vuotisjuhlan kunniaksi jaamme KoneAgriassa 100 ensimmäiselle tarjouksen pyytäneelle Arska-seinäkalenterin vuodelle 2018!

Saarentaantie 33, 31400 Somero
Sections
 • C207

Assentoft Silo A/S

Silovej 1, 8960 Randers SO, Tanska
Sections
 • D132

Avant Tecno Oy

Ylötie 1, 33470 Ylöjärvi
Sections
 • A100

Avena Nordic Grain Oy

Olemme kotimaiseen ja kansainväliseen vilja- ja öljykasvikauppaan erikoistunut yritys. Valmistamme lisäksi omalla tuotantolaitoksellamme Kanvikissa rypsistä ja rapsista korkealaatuisiä kasviöljyjä ja puristeita. Suomalaisena yrityksenä meille on kunnia-asia tuottaa hyvää viljakauppapalvelua suomalaisen viljelijän menestykseksi.

Sections
 • B100
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W Y