Paviljonki at Jyväskylä, 11-13 October, 2018

You are here

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W Y

J

JAK-Metalli Oy

JAK-Metalli Oy on Mäntässä toimiva konepaja,jonka päätuotteena on mallisuojattu,kahdella sylinterillä toimiva JAK-energiapuukoura. CE-Merkintä ja kahden vuoden takuu!

JAK-Metalli Oy is a manufacturer of high quality energy wood grapples based in Mänttä, Finland. Our energy wood grapple has two cylinders which increases the power and it comes CE-marking and with 2 years warranty.

Louhimontie 2, 35800 Mänttä
Sections
  • C308

Jarmika Oy

Jarmika Oy toimittaa Teng Tools -käsityökalut, ABAC-kompressorit, Luna-paineilmatyökalut, Luna-työstökoneet, Mazzoni-painepesurit yms. Tervetuloa!

Sällintie 1, 04500 Tuusula
Sections
  • D325

Jatkone Oy

Jatkone Oy on Pirkanmaalla Sastamalan Häijäässä sekä Tampereen vieressä Pirkkalassa toimiva perheyritys, joka myy koneet ja laitteet maatalouteen, maa- ja viherrakentamiseen sekä urakointiin. Toimimme Kurikan Hyväkone Oy:n Myyntipisteenä Pirkanmaalla. BMF metsävarusteet. Camion kärryt ja työvälineet. Giant pienpyöräkuormaajat. JIIMET Kauhat ja kiinnikkeet. Farmikko kourat.

Turkkirata 19 B - C, 33960 Pirkkala
Sections
  • E401

Jita Oy

Jita tekee putket ja kaivot peltoputkitukseen ja kaikkeen maanrakentamiseen! Valikoimastamme löydät sadevesi-, salaoja-, rumpu- ja lieteputket, maanrakennuskaivot sekä jätevesijärjestelmät. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme!

PL 47, 34801 Virrat
Sections
  • D131

Jouko Pasi Oy

Profi ym. tärkeiden eurooppaisten lehtien näytenumerot, Käytettyjen koneiden tuontipalvelut.

Hörkkäänkuja 73, 46430 Tirva
Sections
  • aulan lehtipisteet

Junkkari Oy

Junkkari Oy on Ylihärmäläinen perheyritys, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoita koneita maa- ja metsätalouteen. Tuotteita ovat kylvölannoittimet, perävaunut, hakkurit, metsäkuormaajat, metsäperävaunut sekä hapottimet. Kylvölannoittimet esillä Hankkijan osastolla, perävaunut Palaxin klapikoneiden yhteydessä. Metsäkuormainpaketti sekä hakkuri ovat esillä Turun Konekeskuksen osastolla.

Pohjanmaanväylä 1720, 62375 Ylihärmä
Sections
  • A100

Jussi-Tuote Oy

Sections
  • D120
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W Y