Paviljonki at Jyväskylä, 11-13 October, 2018

You are here

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W Y

M

M&T Laihorinne Oy

Kotimaiset kaarihallit. KoneAgriassa halli on hyötykäytössä Ilmailunkadun sisäänkäyntinä - tule tutustumaan.

Sections
 • U1

Maaseudun aikakauslehti Farmi

Farmi-lehti on puolueeton maaseudun aikakauslehti, joka uutisoi ja kirjoittaa ajankohtaisista asioista niin maaseutuyrittäjille, maalla asuville kuin siitä haaveilevillekin. Lehtemme aihepiirejä ovat muun muassa maa- ja metsätalous, hyötyeläimet, ympäristö ja energia sekä koti. Farmi ilmestyy sekä painettuna että digitaalisena näköisversiona. Lue lisää www.countrymedia.fi.

Verstaankatu 2 B, 33100 33100 Tampere
Sections
 • AU402

Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry/Maaseudun Tukihenkilöverkko

MTLH ry järjestää tuettuja lomia STEA:n tuella lomakohteissa ympäri Suomea. Lomia järjestetään eri kohderyhmille: perheille, työikäisille, ikääntyneille ja eri potilas- ja vammaisryhmiin kuuluville. www.mth.fi. Maaseudun tukihenkilöverkko on vapaaehtoistyöhön perustuva auttamisverkosto, joka tarjoaa keskusteluapua elämän eri tilanteissa. Tukihenkilömme löydät sivulta www.tukihenkilo.fi.

Ruoholahdenkatu 8, 4. krs, 00180 Helsinki
Sections
 • B117

Maaseudun Tulevaisuus & Aarre-lehti

Maaseudun Tulevaisuus on Suomen toiseksi luetuin tilattava päivälehti. Sen liitelehtiä ovat Kantri ja Suomalainen Maaseutu. Aarre on hyötytieto- ja elämäntapalehti metsästä, metsätaloudesta ja luonnosta kiinnostuneille.

MAASEUDUN TULEVAISUUS is the second biggest of all daily newspapers in Finland. Aarre is a special interest magazine on the beneficial and recreational use of forests.

Simonkatu 6, 00100 Helsinki
Sections
 • C100

Maaseudun Työnantajaliitto MTA

MTA neuvoo ja palvelee yrittäjiä kaikissa työnantaja-asioissa. Jäsenyyteen sisältyy vapaa lakimiesten neuvontapalvelu ja ilmaiset koulutuspäivät. Viljelijä ja maaseutuyrittäjä, tervetuloa MTA:n jäseneksi.

MTA is the employer-organisation of the agricultural sector. MTA gives service and education for employers in all matters concerning employments. Free use of lawyers and participation for educational courses are included in the member services. Employer in the sector - welcome a MTA-member!

Annankatu 31 - 33 C 48, 00100 Helsinki
Sections
 • A350

Maatalousyrittäjien eläkelaitos Mela

Melan osastolla tietoa maatalousyrittäjien työeläke- ja tapaturmavakuuttamisesta sekä työturvallisuus- ja työhyvinvointipalveluista. Tervetuloa!

PL 16, 02101 Espoo
Sections
 • B115

Maatilan Pellervo & Eläin-liite, Kodin Pellervo

Maatilan Pellervo ja Eläin-liite; maatilayrittäjän vahva ammattilehtipaketti. Kodin Pellervo; koko perheen hyöty- ja ajanvietelehti.

Simonkatu 6, 00100 Helsinki
Sections
 • A358

Marin Cons ky

Uusien Atlantmaatalousperävaunujen edustus ja myynti. Pusku-,ja kippaavat perävaunut kantavuudeltaan 20-30 t. Käytettyjen maatalous-, metsä-, ja maansiirtokoneiden tuonti, vienti ja myynti-välitys.

The representation and sale of new Atlant trailers. Push-off-trailers and tipper tailers 20-30 tonn load capacity. Import and export used agricultural,forest and ground-moving machinery.

Ahonkyläntie 138, 61280 Jokipii
Sections
 • U205

Mascus Finland

Vilhonkatu 6A, 00100 Helsinki
Sections
 • A360

Mitas Oy

Mitas, joka on osa Trelleborg-konsernia, on yksi Euroopan johtavista rengasvalmistajista maatalouskoneisiin, maanrakennuskoneisiin, moottoripyöriin, polkupyöriin sekä muihin erikoislaitteisiin. Mitas valmistaa ja myy renkaita Mitas- ja Cultor-tuotemerkeillä. Mitaksella on tehtaat Tšekissä, Serbiassa, Sloveniassa ja USA:ssa sekä ylläpitää maailmanlaajuista myynti- ja jakeluverkostoa.

Mitas, part of the Trelleborg Group, is one of Europe’s leading producers of tires for agricultural machines, construction vehicles, motorcycles, bicycles and other specialty segments. Mitas manufactures and sells tires under Mitas and Cultor brands. Mitas has manufacturing facilities in the Czech Republic, Serbia, Slovenia, U.S. and a global sales and distribution network.

Sections
 • E302

Mtech Digital Solutions Oy

Monipuoliset ohjelmistot maatiloille: Täysin uudistunut Minun Maatilani -nautaohjelmisto, WebWisu- ja MobiWisu-viljelysuunnitteluohjelmistot kasvinviljelyyn sekä WebWakka-talousohjelma maatilan kirjanpitoon. Smartbow-älykorvalaitteet. FarmiDiili-yhteishankintapalvelu. Karjakompassi, laaja ohjelmisto nautatilan tuotannon suunnitteluun ja seurantaan. Biotalouden ja elintarviketeollisuuden digitaaliset ratkaisut yrityksille. http://www.mtech.fi/yrityksille/

A comprehensive selection of IT solutions for farm production and economy management: Renewed Minun Maatilani programme for cattle farms, WebWisu and MobiWisu for arable farming, and WebWakka for bookkeeping in agriculture. SMARTBOW - The intelligent Eartag. Digital solutions for companies involved in the field of bioeconomy and food industry. www.mtech.fi

Urheilutie 6, 01301 Vantaa
Sections
 • B245

MTK ry

Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry on maanviljelijöiden, metsänomistajien ja maaseutuyrittäjien etujärjestö. Jäsentemme elinkeinot perustuvat uusiutuviin luonnonvaroihin ja niiden kestävään ja taloudelliseen hyödyntämiseen.

The Central Union of Agricultural Producers and Forest Owners (MTK) is an interest organization representing farmers, forest owners and rural entrepreneurs in Finland.

Simonkatu 6, 00100 Helsinki
Sections
 • AU303

Mäki-Reini Oy

Pohjankyröntie 95, 61500 Isokyrö
Sections
 • D332
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W Y