Paviljonki at Jyväskylä, 11-13 October, 2018

You are here

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W Y

T

Sections
 • D240

Tapio Pirttinen Oy

Tapio Pirttinen Oy esittelee osastollaan järeät koneet yksityis- ja urakointikäyttöön. Cabe: vesakoille ja kesannoille. FAE, Dondi: pellolle, suolle ja tielle. Faresin: apevaunut ja kurottajat. Esittelyssä uutuustuotteita, mm. Agriforest-energiakourat! Tule tutustumaan myös päivitettyyn Cabeen!

Tapio Pirttinen Oy is a Finnish importer of agricultural machinery for private users ans contractors. Visit us at our booth and www.tapiopirttinen.fi

Vaasantie 923, 62375 Ylihärmä
Sections
 • C215

Tarviketukku

Kilopultit, käsityökalut, nosto-, ja sidontatarvikkeet, kemikaalit sekä kiinnitystarvikkeet.

Kuusikontie 16, 62100 Lapua
Sections
 • D230

Teollisuushankinta TH Oy Ab

Indolantie 11, 67600 Kokkola
Sections
 • D110

TerMater Oy

Koulutie 142, 69700 Veteli
Sections
 • D239

Tilasiemen Oy

Viljan, nurmen, öljy-, kerääjä- ja saneerauskasvien sertifioidut siemenet maatalouden ammattilaisille kattavasta lajikevalikoimasta. Kevään 2018 uutuuslajikkeet myynnissä nyt, tule tutustumaan ja tekemään kaupat!

Certified high quality seeds for agriculture.

Uudenmaankatu 1 a 11, 05800 Hyvinkää
Sections
 • B100

Timmet Oy

Timmet Oy valmistaa tuotteita maatalouteen ja raskaisiin koneisiin. Vuonna 2016 Timmet lanseerasi useita uusia innovatiivisia tuotteita, jotka nopeuttavat ja helpottavat tehtäviä sekä parantavat turvallisuutta.

Vankilantie 35, 27840 Köyliö
Sections
 • U406

TMK Energiakoura Oy

TMK Energiakoura on täysin kotimaassa valmistettu ja kansainvälisestikin suosittu tuote. TMK Energiakoura soveltuu keveytensä ansiosta jopa 5-tonniseen koneeseen ja kestää myös 20-tonnisen koneen rasituksen. Tervetuloa tutustumaan lisää TMK-tuotteisiin.

TMK Tree Shear is completely manufactured in Finland, and have customers all over the world. TMK Tree Shear is light enough to fit 5 ton excavator and yet strong enough to endure the stress of a 20 ton excavator. Welcome to learn more about TMK Tree Shear.

Lehmolantie 28, 41560 Säkinmäki
Sections
 • C311

Tomas Kjellman AB

Bärklarsvägen 1, 68810 Ytteresse
Sections
 • C101

Topgeo Oy

Topgeo Oy:n erikoisalana ovat maan- ja rakennusmittaukseen sekä paikantamiseen liittyvät ratkaisut. Päämiehemme Topcon Corporation on alan suurin valmistaja. Topconin tuotevalikoimiin kuuluvat kaikki alan laitteet: mm. taso- ja putkilaserit, koneohjausjärjestelmät, maatalouden ohjausjärjestelmät, takymetrit, servotakymetrit ja GNSS satelliittipaikantimet ym.

Sarkatie 3 - 5, 01720 Vantaa
Sections
 • D337

Trans Farm Oy

Trans Farm Oy on vuodesta 1990 toiminut kuminan sopimusviljelyttäjänä ja jatkojalostajana. Korkealaatuista ja aromikasta kuminaa markkinoidaan Riihimäeltä käsin ympäri maailman.Toimintaan on nyt tullut mukaan myös Finola-öljyhampun kylvösiementuotanto. Tule tutustumaan kuminan ja öljyhampun viljelyyn osastollemme B140.

Hatlammintie 2, 11310 Riihimäki
Sections
 • B140

Trelleborg Wheel Systems Nordic AB

Trelleborg Wheel Systems on yksi maailman johtavista renkaiden ja pyöräpakettien toimittajista, jonka tuotteita käytetään maatalous- ja metsäkoneissa, materiaalinkäsittelylaitteissa, maanrakennuskoneissa, moottoripyörissä, polkupyörissä ja muissa erikoissegmenteissä. Yritys tarjoaa asiakkailleen lisäarvoa erikoistuneilla ratkaisuillaan ja on kaikkien johtavien traktori- ja maatalouskonevalmistajien yhteistyökumppani.

TRELLEBORG WHEEL SYSTEMS NORDIC AB– E300 Trelleborg Wheel Systems is a leading global supplier of tires and complete wheels for agricultural and forestry machines, materials handling, construction vehicles, motorcycles, bicycle and other specialty segments. It offers highly specialized solutions to create added value for customers and is partner of the leading Original Equipment Manufacturers.

Sections
 • E300

Triotec Oy

Siipikarja-, sika-, nauta- ja hevoskasvatusjärjestelmät, rehu- ja pellettisiilot, kuljettimet sekä pelletti-imuri. Edustuksessa mm. Jansen Poultry Equipment, Lubing, VDL, SKOV, ILOX, Staalkat, Ziehl-Abegg, Schauer.

Poultry-, pig-, cattle- and horse breeding and production systems, feed and pellet silos, conveyors and pellet vacuum units. We are representing for example Jansen Poultry Equipment, Lubing, VDL, SKOV, ILOX, Staalkat, Ziehl-Abegg, Schauer.

Tehtaantie 5, 31500 Koski TL
Sections
 • D232

Turner-Door Oy

Sections
 • D219

Turun Konekeskus Oy

Kotimainen perheyritys maahantuo ja myy maatalouteen ja urakointiin tuotteita: Massey Ferguson -traktorit, Pöttinger-niittokoneet ja -noukinvaunut, McHale-paalaimet, Parko- ja Unia-maanmuokkauskoneet, Bergmann-rehuvaunut, Snowek- ja Sami-lumityökoneet, Rysky-perävaunut, Viherlinja-ruokintakalusteet, Sulky-pintalevittimet, Ferri-piennarmurskaimet ja VM-kylvökoneeet, Richel-kaarihallit.

Ruopankatu 8, 20360 Turku
Sections
 • A210

Työterveyslaitos

Tule keskustelemaan työterveyshuollosta tai maatilan työympäristön riskeistä ja niiden hallinnasta. Tutustu henkilönsuojaimiin. Testaa puristusvoimasi.

Neulaniementie 4, 70101 Kuopio
Sections
 • B120
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W Y