Paviljonki at Jyväskylä, 11-13 October, 2018

You are here

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W Y

U

UPP (Ulvilan Pumppupalvelu)

Turkkurintie 11, 28400 Ulvila
Sections
  • D307

Urakointi Uutiset/SL-Mediat Oy

Täyttä asiaa ja uusia näkemyksiä. Urakointi Uutiset tarkastelee traktoriammattilaisen työtä kaikista näkökulmista. Se on suunnattu maatalouden, kiinteistönhuollon, maa- ja metsätalouden, kuntien ja seurakuntien traktorinhaltijoille. Urakointi Uutiset on SL-Mediat Oy:n kustantama julkaisu painettuna ja verkossa.

Hard facts and new insights. The journal Urakointi Uutiset examines the work of a tractor owner from all angles. It effectively reaches tractor owners in the domains of agriculture, real estate management, forestry, local government and congregations. Urakointi Uutiset is published both on paper and in the Internet by SL-Mediat Oy.

Turpiininkatu 3, 33100 Tampere
Sections
  • AU200

Urbanfeeders in Finland

Urbanfeeders in Finland tarjoa laatutuooteet navettoihin. Meiltä saa kaikki vasikasta lypsylehmään,esim. Fullwood- lypsylaitteet, Easyfix, Joz, Rovibec, Urban.

Björkbackantie 29, 68820 Ähtävä
Sections
  • D119

Usewood Forest Tec Oy

Usewood valmistaa isännille ja urakointiin ammattilaisen pienmetsäkoneita. Nyt mallistossa harvesteri, ajokone ja kombikone. Koneet on tarkoitettu ensiharvennukseen ja energiapuun korjuuseen, ja myös koneelliseen raivaukseen.

Usewood manufactures small forest machines for energy and pulp forestry. New models of harvester, forwarder and combination machine are presented.

Raiviontie 40, 40950 Muurame
Sections
  • U408
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W Y