Tervetuloa Jyväskylään 11.-13.10.2018!

Ajankohtaista

Olet täällä

Syyslomalle Himokselle KoneAgrian kautta!

HimosLomien syyslomapaketti

Tule nauttimaan raikkaista syyspäivistä luonnon läheisyyteen Himokselle! Himoksen patikointireitit ja lähistön luontokohteet kutsuvat nauttimaan ulkoilusta, tekemistä löytyy koko perheelle. Majoitu tunnelmallisesti mökissä tai hieman tasokkaammin huvilassa. Osassa huviloita on myös lomaan sopivasti luksusta tuova ulkoporeallas! Lisätiedot: http://www.himoslomat.fi/syyslomapaketti

Rakentaminen ja purku

Rakennus- ja purkuaikataulut

Rakentaminen ennakkoilmoituksella:

la 6.10. klo 8.00-18.00
su 7.10. klo 8.00-18.00

Rakentaminen

ma 8.10. klo 8.00-22.00
ti 9.10. klo 8.00-22.00
ke 10.10. klo 8.00-22.00

Varastointialue Lutakonaukiolla on käytössä ma 1.10. alkaen. 
Osastojen tulee olla valmiita ke 10.10. klo 22.00. Autojen ajo halliin päättyy ke 10.10. klo 20.00.

Poikkeukset rakentamisen aikatauluun

Ryhmämatkat - porukalla näyttelyyn!

Yhdistä KoneAgria-vierailuusi muutakin mukavaa. Piipahda Piesalan tilalla tai lähde retkelle ProAgrian ryhmän mukana. Tervetuloa!

KoneAgrian ryhmälippu 13 €/kpl, ryhmän minimikoko 9 hlöä.
Ryhmille voi varata ruoka- ja kahvilipukkeita etukäteen ravintolan myyntipalvelusta: Minna Mennala, p. 050 469 4934 tai minna.mennala(@)jklmessut.fi

 

Tilakäyntikohde Piesalan tila 

Rakentaminen ja energia entistä vahvemmin KoneAgriassa

Syksyn KoneAgriassa maatalouden rakentaminen ja energiaratkaisut ovat aikaisempaa enemmän esillä. Näyttelyyn on jo nyt ilmoittautunut mittava joukko maatalousrakentamisen toimijoita ja energia on vahvasti ohjelmasisällössä. 

Finn Dairy Expo - suomalaisten karjanäyttelyiden seuraava askel

Finn Dairy Expo 2018 järjestetään KoneAgriassa. Tapahtuma esittelee molemmat päärodut, ayrshiren ja holsteinin, yli kymmenen vuoden tauon jälkeen samassa sisänäyttelyssä, ja ensi kertaa KoneAgriassa. Tilaa on varattu sadalle eläimelle.

- Näyttelymme tavoitteena on nostaa suomalaisen lypsykarjanäyttelyn taso selkeästi kansainväliselle tasolle, kertoo Mirja Koljonen, yksi Finn Dairy Expon vetäjistä.

Vaihtoehtoiset proteiinit – haasteita ja tavoitteita

KoneAgriassa järjestettävä seminaari vaihtoehtoisista proteiinilähteistä osuu ajankohtaisuudessaan paitsi sirkkojen muodossa lautaselle myös mahdollisina euroina pankkitilille. Ympäristön ja terveyden vuoksi lihan kulutusta tulisi vähentää, mutta kenen kustannuksella?

Oikea mitoitus on energiantuotannon A ja O

Kuva: Maarit Kari

Kymmenisen vuotta sitten oli suosittua siirtyä öljystä hakelämmitykseen. Tänä päivänä nopeimmin kasvavat lämmitysmuodot ovat maalämpö ja ilma-/vesilämpöpumppu. Maalämpö on järkevää esimerkiksi maitotiloilla, joilla lämpöä tarvitaan pääasiassa asuinrakennuksessa.

- Jos lämmitettäviä tiloja on enemmän ja omaa metsähaketta saataville, kasvaa hakelämmityksen kannattavuus, mikä yleensä vaatii suuren kertainvestoinnin, sanoo energia-asiantuntija Maarit Kari ProAgria Keskusten Liitosta.

Maitoyrittäjien seminaarista keinoja tuotannon tehostamiseen

Maitoyrittäjien seminaarista keinoja tuotannon tehostamiseen

KoneAgrian toinen uusista yhteistyökumppaneista, Maitoyrittäjät ry, tuo KoneAgriaan ammattiseminaarin ”Millä korvata maidonhinnan putoamista – keinoja tuotannon tehostamiseen?”. Puhujana on johtamiskonsultti Lindell Whitelock Yhdysvaltojen Wisconsinista.

Mediatiedote 3.5.2018

Karja-Suomi kokoontuu KoneAgriaan

Jyväskylän KoneAgriasta on rakentumassa monipuolinen näyttely. Uudet yhteistyökumppanit Maitoyrittäjät ry ja Finn Dairy Expo tuovat mukaan lisää tasokasta sisältöä. Ensimmäistä kertaa KoneAgrian historiassa mukana on lypsykarjan parhaimmisto. Näyttelyssä juhlitaan myös tuotosseurannan 120-vuotista taivalta.

- Jyväskylässä on jälleen täydet hallit ja kattava tarjonta. Se palvelee paikkana erinomaisesti maito- ja karja-Suomen viljelijöitä, kertoo näyttelypäällikkö Marko Toivakka

KoneAgria kokoaa karjatilalliset Jyväskylään

Tänä vuonna KoneAgria järjestetään Jyväskylässä, joka on nopeiden kulkuyhteyksien päässä maito- ja karja-Suomesta. Näyttelyn tarjonnan painopiste on nyt toista kertaa karjatilallisten tarpeissa. Näytteilleasettajien toiveesta KoneAgria painottuu vuorovuosin Jyväskylässä karjateemaan ja Tampereella viljaan ja yksimahaisiin.

Sivut