Tervetuloa Jyväskylään 10.-12.10.2019!

Jos lehmät puhuisivat -valokuvakilpailun palkitsemistilaisuus

Olet täällä

MTK Varsinais-Suomen kokoamassa näyttelyssä navetan ulkopuolella elävät ihmiset saavat kokea elämää lehmien parissa. Jos lehmät puhuisivat -näyttelyn teokset syntyvät sekä ITE-lehmähaasteella että kuva- ja tarinakilpailuilla. 

Kuvakilpailu päättyi 30.8. Siihen lähetettiin yli 500 kaunista ja puhuttelevaa kuvaa. Valokuvakilpailun parhaat teokset voi nähdä ensimmäistä kertaa KoneAgriassa, jossa kilpailun tuloksetkin julkistetaan.

Vuonna 2019 näyttely kiertää ensin Saksassa ja sen jälkeen Varsinais-Suomessa, ja vuonna 2020 se on tilattavissa muualle Suomeen. Tavoitteena on, että jokaisen näyttelypysäkin yhteydessä järjestetään oheistapahtuma, jossa paikalliset kulttuurivaikuttajat, MTK-yhdistykset ja MTK-nuoret nostavat lehmät parrasvaloihin.

Hankkeen ensimmäinen puolitoista vuotta toteutetaan Varsinais-Suomen Leader-ryhmien avulla. Suurin osa rahoituksesta tulee EU maaseuturahastosta. Tärkeässä roolissa ovat myös yritysten avustukset ja säätiöiden apurahat. Kilpailun palkinnot saatiin hyvälle tasolle sponsorien ansiosta.  Sponsoreina toimivat mm. Ruokatieto-yhdistys, Pellervo-lehdet, DeLaval, KMVet-lehti, K-Mylen Oy, Länsi-Maito, Suomen Yrittäjäopisto ja Eurofins Agro.

Jos lehmät puhuisivat -valokuvakilpailun palkitsemistilaisuus pidettiin to 11.10. klo 15.00 Tietoiskulava, B-halli
 

Katso palkitut hankkeen sivuilta osoitteesta http://xn--lehmt-jra.fi/palkitut.html

 

Lisätietoa hankkeesta: 

Katja Mahal
info@lehmat.fi
050 490 6636
www.lehmat.fi