Tervetuloa Jyväskylään 10.-12.10.2019!

KoneAgria Tampereella onnistui

Olet täällä

Maatalouskoneiden ja  -laitteiden erikoisnäyttely KoneAgria Tampereella onnistui. Maatalousyrittäjät löysivät näyttelyn uudessa paikassa hyvin. Näyttelyvieraita oli kolmen päivän aikana yhteensä 19 500.
-    Uusi tapahtumapaikka oli työnä haastava. Paljon on opittu ja kehitettävääkin jäi. Ammattiasiakkaat saatiin liikkeelle,  joten Tampere näytti sopivan KoneAgrian tapahtumapaikaksi, sanoo näyttelypäällikkö Marko Toivakka.

Keskustelu näytteilleasettajien osastoilla kävi vilkkaana.

Kuminaa markkinoiva Arctic Taste Oy oli ensi kertaa KoneAgriassa. Kuminan hyvästä markkinatilanteesta johtuen Arctic Taste oli näyttelyssä hakemassa uusia sopimustuottajia.
- Näyttely on sujunut hyvin ja kuminan viljelystä kiinnostuneita viljelijöitä on ollut, sanoo Markku Lehmuskanta Arctic Taste Oy:stä.

Jouni Virtaniemi Antti-teollisuudesta oli helpottunut asiakkaidensa tavoin siitä, että puinnit on saatu pääosin päätökseen. Hänen mukaansa osastolla oli käynyt asiakkaita hyvin.
- Tänä syksynä haastavissa oloissa on tullut vastaan kuivurikapasiteetin rajallisuus. On tullut vastaan tilanne, että tarvitaan lisäkapasiteettia, sanoo Virtaniemi. Näyttelypaikkana Tampere toimi hänen mukaansa hyvin.

PEL-tuotteen Jussi Lappalainen toteaa, että on näyttelyssä on mennyt yllättävän hyvin ja väkeä on ollut ihan mukavasti.
- Kokonaisuutena jäi positiivinen fiilis. Olosuhteisiin nähden asiakkaat ovat olleet liikkeellä yllättävänkin myönteisellä mielellä.

Eija-Leena Hynnisen ja Satu Rantalan mukaan Tukesin (Turvallisuus- ja kemikaaliosastolla) on vieraillut maatalouden ammattilaisia.

Ensi vuonna KoneAgria-näyttely pidetään  viikolla 40 Jyväskylässä. Näyttelyn järjestävät ProAgria Keski-Suomi ja ProAgria Länsi-Suomi.