Tervetuloa Jyväskylään 10.-12.10.2019!

Mediatiedote 10.10.2017

Olet täällä

Mediatiedote
Julkaisuvapaa 10.10.2017

 

KoneAgria avautuu kattavampana kuin koskaan

Maatalouskoneiden ja -laitteiden erikoisnäyttely KoneAgria avautuu torstaina 12.10.2017 kattavampana kuin koskaan. Lähes kaikki merkittävät alan toimijat ovat mukana Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa pidettävässä tapahtumassa.

- KoneAgriassa ovat esillä vahvat kotimaiset kone- ja laitevalmistajat sekä muut alan toimijat. Rinnalla ovat tunnetut kansainväliset brändit. Uutuuksiakin on tarjolla runsaasti, lupaa näyttelypäällikkö Marko Toivakka.

Tämän vuoden näyttelyn painopiste on viljassa sekä sika- ja siipikarjataloudessa. Osastoilla onkin koko viljaketju suunnitteluvaiheesta ostajiin saakka. - Nyt on erinomainen tilaisuus tavoittaa asiantuntijat, joiden kanssa voi pohtia, kuinka tulevaa kautta kohti mennään. Millä kasvilajeilla, millä lajikkeilla, millä menetelmillä onnistumisia lähdetään hakemaan, sanoo Toivakka. KoneAgriasta löytyy ratkaisuja myös sadon käsittelyyn energiaratkaisuja myöten. 

Näyttelyssä on mukana myös vahvoja karjataloustoimijoita sekä energiaratkaisuja ja palveluja tarjoavia yrityksiä. Seminaarit ja tietoiskut täydentävät sisältöä.

Näytteilleasettajat valmiina kilpasille

KoneAgriassa eri valmistajien koneet ja palvelut ovat helposti vertailtavissa, kun kohteet ovat kävelyetäisyydellä toisistaan. Saman katon alta löytyvät traktorit, puimurit, työkoneet, tarvikkeet ja palvelut. Vertailtavissa on ratkaisuja niin maatalouden perustöihin kuin urakointiinkin.

- Yritysten edustajat ovat asiantuntijoita teknisissä asioissa. Sen lisäksi heidät voi haastaa keskustelemaan investoinnin tuomasta hyödystä - tuoko investointi tehoa töihin, kustannussäästöjä, työturvallisuutta, Toivakka kehottaa.

Tänä vuonna maksuton etäparkki

Kävijätutkimuksen mukaan KoneAgriasta haetaan uutta tietoa investointien tueksi, päivitetään osaamista, mutta myös kohdataan toisia alan ammattilaisia, näytteilleasettajia ja kollegoita.

KoneAgria on koneita ja kohtaamisia. Tapahtuma on sopivan kokoinen ja lähellä kävijäkuntaa keskeisellä paikalla. Uutta tänä vuonna on Linnakallion alueella sijaitseva, maksuton etäparkki, jota suositellaan käytettävän, sanoo näyttelypäällikkö Toivakka.

 

 

KoneAgria on järjestyksessään kolmastoista ja se pidetään tänä vuonna toista kertaa Tampereella. Näyttely pidetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 12. - 14.10.2017. Näyttely on avoinna to - pe klo 9 - 17 ja la 9 - 16. Liput: 18,- / 13,-

Näyttelyn järjestää FKS-Tapahtumat Oy, jonka taustalla on vahva ProAgrioiden verkosto.

Lisätiedot: näyttelypäällikkö Marko Toivakka, 0400 735 259, marko.toivakka@proagria.fi

Media akkreditointi, sähköinen lippukauppa, seminaariohjelma ja näyttelykartta: www.koneagria.fi

KoneAgrian lehdistötilaisuus pidetään to 12.10.2017 klo 14.45 Tampereen Messu ja Urheilukeskuksen Tähtien salissa. Tervetuloa!

 

Marjo Marttinen, tiedottaja
KoneAgria-näyttely
0400 648 275
marjo.marttinen@proagria.fi