Tervetuloa Jyväskylään 10.-12.10.2019!

Pihvilihan tulevaisuus puhuttaa

Olet täällä

Kuva: Essi Jokela

Pihvikarjaliiton järjestämässä tulevaisuuskeskustelussa pureudutaan lihanautaketjun toimintaan ja luodaan katse tulevaan. Tuottajien, teollisuuden, kaupan, politiikan, tutkimuksen ja ympäristönsuojelun edustajien kohtaaminen järjestetään torstaina 6. lokakuuta klo 12 (seminaaritila Wolmar).

Pihvikarjaliiton tulevaisuuskeskustelussa pohditaan naudanlihaketjun toimintaa ja esitetään näkemyksiä pihvilihan puolesta ja vastaan. Keskustelijoina ovat maanviljelijä Michael Hornborg, kansanedustaja Susanna Koski, Atrian toimitusjohtaja Juha Gröhn, S-ryhmän valikoimajohtaja Antti Oksa, Sitran johtava asiantuntija Janne Peljo ja WWF:n ohjelmapäällikkö Jussi Nikula.

Keskustelua johdattelee kokenut journalisti ja viestintäammattilainen Heikki Hakala.
– Tällä kokoonpanolla syntyy varmasti yksi syksyn mielenkiintoisimmista keskusteluista. Maataloustuottajan, kaupan ja teollisuuden kolmikanta on loistava lähtökohta, jota yhteiskunnallinen ulottuvuus, tutkimus ja ympäristöaktivismi ryydittävät sopivasti.

Keskusteluun nostetaan ajankohtaisia teemoja, jotka kiinnostavat sekä tuottajia että kuluttajia. Myös yleisö voi esittää kysymyksiä.
– Pihvikarjaliitto nostaa tuotantosuunnan tulevaisuuden pöydälle. Avoin keskustelu on vahva tapa vaikuttaa, toteaa Pihvikarjaliiton puheenjohtaja Antti Veräväinen.

Messuvierailla on tilaisuuteen vapaa pääsy.

Pihvikarjaliitto edistää pihvilihan tunnettuutta ja arvostusta, ja parantaa karjankasvattajien asemaa. Merkittävimmät pihvikarjarodut Suomessa ovat Charolais, Hereford, Limousin, Aberdeen Angus, Highland Cattle ja Simmental.
 

Lisätietoa

Antti Veräväinen
puheenjohtaja
0500-835084
antti.veravainen@pihvikarjaliitto.fi

Susanna Heikkinen
tiedottaja, toimintakoordinaattori
040-5881067
susanna.heikkinen@pihvikarjaliitto.fi