Tervetuloa Jyväskylään 10.-12.10.2019!

Olet täällä

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W

D

DeLaval

DeLaval-tarvikkeet: Feedtech–säilöntäaineet ja –ravintolisät. Hygieniatuotteet, parsimatot ja - pedit sekä käytävämattoja. Vesituotteet ja DeLaval-huoltokonsepti.

Meijeritie 4, 00370 Helsinki
Osastot
  • C433

Demeca Oy

Uusitie 81, teknotalo 1, 2.krs, 86600 Haapavesi
Osastot
  • D260

Diastek Oy

Diastek Oy kehittää ja valmistaa Raite-merkkisiä tuotteita raivaussahan terien teroitukseen ja kunnostukseen. Päätuotteet ovat: Raite raivaussahan terän teroittimet ”pelti-” ja kovametalliterille, Raite-viilausteline ja uusimpana Raite-yhdistelmäviila. Näillä työkaluilla saavutat jopa 10%:n työn tuottavuuden kasvun raivaamisessa.

Sinivuokko 6, 40520 Jyväskylä
Osastot
  • C419

Dynaset Oy - Hydrauliikan voimalla

Dynaset on maailman johtava hydrauligeneraattoreiden, -korkeapainepesureiden ja -kompressoreiden valmistaja. Dynaset-hydraulilaitteet muuntavat liikkuvan työkoneen hydraulivoiman sähköksi, korkeapainevedeksi, paineilmaksi, magneetiksi ja tärinäksi. Yrityksen tuotteita käytetään sadoissa tuotesovelluksissa useilla eri toimialoilla ympäri maailman.

Dynaset is the global leading manufacturer of hydraulic generators, power washers and compressors. Dynaset hydraulic equipment converts the mobile machine's hydraulic power into electricity, high pressure water, compressed air, magnet and vibration. Company's products are used for hundreds applications in various industries all around the world.

Menotie 3, 33470 YLÖJÄRVI
Osastot
  • C101
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W