Tervetuloa Jyväskylään 10.-12.10.2019!

Olet täällä

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W

F

Faba osk

Eläinaineksen kehittämisen ja lisääntymisen täysi palveluvalikoima. Huippueläimistä ja -alkioista ennakoivaan terveydenhuoltoon ja hoitoalueen ratkaisuihin.

Korpikyläntie 77, 15871 Hollola
Osastot
 • A110

Farmit Website Oy

Farmit.net on Suomen suosituin maatalousalan sähköinen kanava – ammattilaiselta ammattilaiselle. Lähes 30 yritystä alan terävimmästä kärjestä tuottaa sivuillemme uutisia, blogeja, yms. kannustaen suomalaista maatalousyrittäjää parempaan tulokseen. Palveluistamme löytyy myös maatalouskäyttöön tuunattu sääpalvelu. Farmit.net tarjoaa kaiken tämän, vieläpä ilmaiseksi! www.farmit.net

Lars Sonckin kaari 14, 02600 Espoo
Osastot
 • B231

Feedex

Oy Feedex Ab on kotimainen perheyritys ja sijaitsee Pedersören Kolpissa. Valmistamme rehuja niin naudoille, sioille kuin hevosille. Toimintamme pohjana on hyvä ja joustava asiakaspalvelu sekä laadukkaat ja toimivat rehut paremman eläinterveyden saavuttamiseksi. Terve eläin tuottaa!

Oy Feedex Ab is a finnish feed factory and situated in Western Finland in Pedersöre. We produce feed for farm animals (cows, pigs) and to horses.

Teollisuuskatu 4, 68800 Kolppi
Osastot
 • B480

Fincandy Oy

Lenkkitie 85 A, 76280 Partaharju
Osastot
 • L102
Osastot
 • B236

Finn Dairy Expo

Kotieläintalouden tapahtumatuotanto: näyttelyt ja messut. Lisäksi huutokaupat Hudari.fi toiminimellä. Osastolla mukana: Suomen Ayrshirekasvattajat ry kokoaa rodun kasvattajat yhteen. Tule tutustumaan! www.ayrshire-finland.com Suomen Holstein Klubin osastolla keskustellaan rodun ajankohtaisista aiheista ja klubin toiminnasta. Lisäksi tuotemyyntiä. www.holstein-finland.com

Event organizer for animal exhibitions and animal auctions.

Osastot
 • D280

Finn-Elox Oy

Finn-Elox Oy tarjoaa maatalouteen kotimaiset ja tutkitusti tehokkaat pesuaineet. Yli 20 vuoden kokemus ja oma tuotantomme takaa tuotteidemme ensiluokkaisen laadun ja toimivuuden. Valitsemalla meidät saat henkilökohtaisen palvelun ja tuottavuutta lisäävät ratkaisut tilallesi.

Hulikanperä 2, 37570 Lempäälä
Osastot
 • C432

Finnlacto Oy

Tuottajantie 57, 60100 Seinäjoki
Osastot
 • D250

Finnmammut Oy

Finnmammut Oy - laatukoneet maatalouteen ja urakointiin. Mammut-koneet rehunkäsittelyyn ja sekoittamiseen. Heizomat-automaattihakelämmitys ja -hakkurit. Lasco-ruuvihalkaisijat ja -maaporat. Stumper-kantojyrsimet.

Finnmammut Oy is delivering high-quality machines and attachments for farming and contractors. Mammut silage machines, Heizomat-wood chip boilers, Heizohack-chippers, Lasco cone splitters and earth augers, Stumper stump grinding machines.

Leipäläntie 5A, 14500 Iittala
Osastot
 • C317

Finsor Oü

SmartSort-värilajittelija. SmartSort on suunniteltu lajittelemaan erilaisia irtotuotteita, ei ainoastaan värin vaan myös muodon ja tekstuurin perusteella.

SmartSort color sorter. SmartSort is designed to sort a wide range of bulk stocks not only according to their color but also according to their shape and texture.

Pärnu mnt. 11, EE71012 Viljandi, Viro
Osastot
 • C242

Fuengicon Oy / Donna Taponero

Osastot
 • D274
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W