Tervetuloa Jyväskylään 11.-13.10.2018!

Olet täällä

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W Y

I

IKH Isojoen Konehalli Oy

Esittelemme osastollamme D125 maahantuomiamme Tarmo-työkoneita, Viima-voiteluaineita, laajentuvaa hydrauliikkavalikoimaamme sekä valikoituja tuoteuutuuksia yli 50 000 nimikkeen valikoimastamme.

We invite you to visit our stand D125 where we exhibit Tarmo machinery, Viima lubricants, our extending hydraulics assortment and a selection of new products of our product range including over 50 000 products.

Keskustie 26, 61850 KAUHAJOKI
Osastot
  • D125

Ikkuna- ja ovipari Oy

Kotimainen toimija, maatalousrakentamisen erikoisosaaja. Kumivalmisteet: ritilä-ja käytävämatot,parsipedit. IV: valoharjat,valoseinät,hormit. Ovet: Ulko-,väli,-palo-, taitto- ja nosto-ovet. Ikkunat:PVC-, pääty-, paloikkunat. Ruokintavisiirit ja -kourut, valaistus, pihattokalusteet, rehu-ja pellettisiilot. Suunnittelu- ja rakennuslupakuvat, asennus- ja huoltopalvelu. Yhteistyössä Lujabetoni Oy.

Virranniementie 8, 70420 Kuopio
Osastot
  • D237

Industriehof Scherenbostel Heinrich Rodenbostel GmbH

Im Winkel 5, 30900 Wedemark, Saksa
Osastot
  • D128

IPF Tekniikka Oy

Clen-tuotteita tuo maahan ja markkinoi puhdistuslaitteiden johtava asiantuntija IPF Tekniikka Oy. Painepesurit, teollisuusimurit ja vesipumput kuuluvat varastovalikoimaan. Monipuoliset ja luotettavat Clen-tuotteet ovat lunastaneet paikkansa suomalaisten kodeissa ja työpaikoilla yli 30 vuoden aikana. IPF-Tekniikka Oy on saanut luvan käyttää Avainlippua suomalaisen palvelun puolesta.

Sienitie 16, 00760 Helsinki
Osastot
  • D240
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W Y