Tervetuloa Jyväskylään 10.-12.10.2019!

Olet täällä

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W

M

M&T Laihorinne Oy

Maidontuottajien ja muidenkin nautaeläintilojen keskuudessa suuren suosion saaneet M&T Farms pressuhallit.

Joensuuntie 11, 62540 Vasikka-aho
Osastot
 • B567

Maaseudun Tulevaisuus & Aarre-lehti

Maaseudun Tulevaisuus on Suomen toiseksi luetuin tilattava päivälehti. Sen liitelehtiä ovat Kantri ja Suomalainen Maaseutu. Aarre on hyötytieto- ja elämäntapalehti metsästä, metsätaloudesta ja luonnosta kiinnostuneille.

MAASEUDUN TULEVAISUUS is the second biggest of all daily newspapers in Finland. Aarre is a special interest magazine on the beneficial and recreational use of forests.

Simonkatu 6, 00100 Helsinki
Osastot
 • B340

Maatalouden ammattitapahtumat

Maatalouden ammattitapahtumat on erikoistunut maatalouden ajankohtaisten viljelijätapahtumien järjestämiseen. Tapahtumia ja pellonpiennarpäiviä järjestetään pääasiassa Loimaan koulutilalla ja koulutilan koekentällä. Tärkeimpiä tapahtumia ovat SM-kyntötapahtumat, suorakylvökokeen yhteydessä järjestetyt tapahtumat, esimerkiksi suorakylvö-, kasvinsuojelu- ja valkuaiskasvipäivät.

Loimaa
Osastot
 • C631

Maatalousyrittäjien eläkelaitos Mela

PL 16, 02101 Espoo
Osastot
 • A231

Maatilan Pellervo & Eläin-liite, Kodin Pellervo, Oma PIHA

Maatilan Pellervo ja Eläin-liite: maatilayrittäjän vahva ammattilehtipaketti. Kodin Pellervo: koko perheen hyöty- ja ajanvietelehti. Oma PIHA: asiantunteva piha- ja puutarhalehti.

Simonkatu 6, 00100 Helsinki
Osastot
 • A421

Maitoyrittäjät ry.

Maitoyrittäjät ry. jakaa osaamista ja kokemusta yrittäjältä yrittäjälle ja kannustaa jäsenyrityksiään kasvamaan laadullisesti. Yhdistys ohjaa ja neuvoo maitoyrityksen johtamisessa järjestämällä seminaareja, työpajoja, opintomatkoja ja koulutusta kotimaassa sekä ulkomailla. Maitoyrittäjät ry. on riippumaton vaikuttaja, joka toimii tiiviissä yhteistyössä toimialan kanssa.

Professional Dairy Farmers delivers knowledge from farmer to farmer and encourages members to grow qualitatively. PDF advises and leads in management and leadership for arranging seminars, workshops, business trips and education in Finland and abroad. PDF is an independent opinion leader, who works in co-operation with the Dairy sector.

Jyrä 2, 40520 Jyväskylä
Osastot
 • D240

Masema Toy's

Pienoismallit.

Osastot
 • D275

Mestarifarmi Oy

Mestarifarmi on kumppanisi karjatalouden rakentamisen asiantuntijana ja toteuttajana. Meiltä saat uudet Maitomestari-pihatot GEA Monobox-lypsyrobotilla tai perinteisellä asemalypsyllä. Laaja tuotevalikoima sisältää uudet GEA-pihattokalusteet ja -lannankäsittelylaitteet, Arntjen-ilmanvaihdon ja valaistuksen, Animat-kumimatot sekä SundsAlfa– betoniritilät. Tutustu ja ota yhteyttä!

Tietokatu 1, 73100 Lapinlahti
Osastot
 • B250

Midare Oy

Kokonaisvaltainen laitteiden, operaattoripalveluiden ja ICT-ratkaisujen palvelutalo – jo 33 vuoden kokemuksella. DNA-liittymät, tietosuoja, laitteet ja ohjelmistot yhdenluukun periaatteella ja palvellen.

Ahjokatu 12, 40320 Jyväskylä
Osastot
 • A221

Mtech Digital Solutions Oy

Ohjelmistot maatiloille: Minun Maatilani moduulipohjaiset ja räätälöitävät ohjelmat nautatiloille. Uudistuva Wisu-ohjelmisto ja mobiilisovellus MobiWisu viljelysuunnitteluun. WebWakka ja WakkaKuitti talousohjelmat maatilan kirjanpitoon. Karjakompassi, laaja ohjelmisto nautatilan tuotannon suunnitteluun ja seurantaan. Biotalouden ja elintarviketeollisuuden digitaaliset ratkaisut.

A comprehensive selection of IT solutions for farm production and economy management: Minun Maatilani – a selection of module based programmes for cattle farms. Renewed Wisu and MobiWisu for arable farming, and WebWakka for bookkeeping in agriculture. Digital solutions for companies involved in the field of bioeconomy and food industry.

Urheilutie 6, 01301 Vantaa
Osastot
 • A110

MTK

MTK - maanviljelijöiden, metsänomistajien ja maaseutuyrittäjien etujärjestön osastolla on tavattavissa keskusliiton ja liittojen asiantuntijoita.

The Central Union of Agricultural Producers and Forest Owners (MTK) is an interest organization representing farmers, forest owners and rural entrepreneurs in Finland

Osastot
 • A111
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W