Tervetuloa Jyväskylään 11.-13.10.2018!

Olet täällä

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W Y

O

Olssons i Ellös

Perheyritys Olssons i Ellös on toimittanut traktoreiden osia ja lisävarusteita jo vuodesta 1957. Laajan valikoiman, vahvan osaamisen ja henkilökohtaisen palvelun ansiosta voit olla varma, että saat nopeasti tarvitsemasi - riippumatta siitä, oletko maanviljelijä, jälleenmyyjä vai maaurakoitsija.

Slätthultsvägen 12, 474 31 Ellös, Ruotsi
Osastot
  • C112

Omameklari Oy

Omameklari Oy hoitaa ammattitaitoisesti ja vakuutusyhtiöistä riippumattomasti kaikki yrityksen ja yrittäjän vakuutus- ja vahinkoasiat. Huolehdimme siitä, että asiakkaamme vakuutusturva on aina ajan tasalla ja vahinkotilanteissa korvaukset ovat sopimuksenmukaiset.

Kultakuja 8, 70150 Kuopio
Osastot
  • B130

Oy Pelma Ab

Pelma Oy on maatalousalan ammattilaisia palveleva yritys ja merkittävä lypsykoneiden maitosuodattimien valmistaja. Laajasta valikoimastamme tuotteet mm. eläintenhoitoon, lypsyyn ja utarehygieniaan, tuotantorakennuksiin sekä pesuun ja desinfiointiin. Lisäksi valikoimassamme ruokinta- ja vesituotteet, aitaustarvikkeet sekä työasut ja -jalkineet. Tervetuloa tutustumaan messutarjouksiin.

Pelma Oy serves agricultural professionals and is a significant milk filter producer. We have products for animal care, milking, udder hygiene, cleaning and disinfection etc. You can also find products for watering and feeding as well as for fencing and clothing. We wish you warmly welcome to visit our stand!

Artturintie 10, 36220 Kangasala
Osastot
  • D225

Oy Teboil Ab

Teboil on täyden palvelun öljytalo. Meiltä saat polttoaineet, D-kortit, voiteluaineet ja nestekaasut. Tule keskustelemaan öljyalan ajankohtaisista asioista ja tulevaisuuden näkymistä. Tervetuloa osastollemme D-320!

Oy Teboil Ab is a company engaged in the import, marketing, sales and distribution of oil and energy products in Finland. Welcome to discuss with us in oil/energy related matters and to hear topical develoments in oil branch to our stand at D320.

Äyritie 20, 01510 Vantaa
Osastot
  • D320
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W Y