Tervetuloa Jyväskylään 11.-13.10.2018!

Olet täällä

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W Y

S

Sampo Rosenlew

Katso AGCO Suomi Oy.

Osastot
 • E200

SeiLab Oy

Vaasantie 1C, 60100 Seinäjoki
Osastot
 • B229

Semex Finland Oy

Naudan pakastespermaa ja alkioita Kanadasta sekä käytännönläheistä jalostusneuvontaa. Todelliset tulokset terveysjalostukseen Immunity+ sonneilla. Typpisäiliöt, typpitäytöt ja siemennystarvikkeet. Realtime-kiimanseurantajärjestelmät.

Viikatetie 3, 91900 Liminka
Osastot
 • B227

Seppo Kuisma Oy

Tervetuloa Seppo Kuisma Oy:n osastolle. Esittelemme Kiren vilja-, maansiirto- ja yleisperävaunut sekä Joutsa- ja Kire-kuormaimet ja -metsäkärryt.

Linnamäentie 3, 24910 Halikko As
Osastot
 • A200

Sievin Biohake Oy

ROC karhotin, Schuitemaker säilörehulaitteet, lietetuotteet. Säilörehun korjuu.

Valkamaantie 18, 85450 Joenkylä
Osastot
 • C214

Sievin Jalkine Oy

Sievi on Pohjois-Euroopan suurin jalkinevalmistaja, joka tunnetaan erityisesti työ- ja turvajalkineistaan. Sievin päämääränä on valmistaa erilaisiin työtehtäviin ja olosuhteisiin sopivia jalkineita, jotka vaikuttavat merkittävästi työturvallisuuteen, työssä viihtyvyyteen ja tehokkuuteen. Jalkineet valmistetaan laadukkaista materiaaleista kotimaisella työllä.

Sievi is the leading manufacturer of Safety and Occupational footwear in Northern Europe. Our goal is to manufacture the most suitable and wearer friendly safety and occupational footwear for all working conditions: footwear which helps increase work safety, efficiency, and job satisfaction. All Sievi footwear is Finnish design and workmanship.

Korhosenkatu 24, 85310 Sievi AS
Osastot
 • D138

Smart Import

-Kaindl työkalut -Bruns säilytysratkaisut

Osastot
 • D305

Snowlion

Kevytmoottorikelkka.

Osastot
 • AU103
Osastot
 • B219

SolarBiox Oy

SolarBiox Oy toimittaa aurinkopaneeleita ja aurinkosähköjärjestelmiä kaikissa kokoluokissa alkaen n. 3 kWp tehosta ylöspäin sekä Herzin valmistamia pelletti-, hake- ja muita biolämmityskattiloita tehoalueelle 10 kW - 20 MW. Beth-sähkösuodattimet savukaasujen puhdistukseen, aurinkokeräimet sekä Palazettin puu- ja pellettitakat ovat myös ohjelmassa.

SolarBiox Oy delivers PV Systems and e.g. HERZ pellet and wood chip boilers for ratings from 10 kW to 20 MW. Electric filters, solar collectors and wooden and pellet stoves are also included in the product range.

Kutomotie 18, 00380 Helsinki
Osastot
 • D214

Soukkio Oy

Niemenmaantie 1, 36760 Luopioinen
Osastot
 • C314

SR-Harvesting Oy

Torppakyläntie 354, 34800 Virrat
Osastot
 • A301
 • U313

SSO Maatalous Oy

SSO Rauta-Maatalous Oy toimii Salon ja Lohjan alueilla maatalous-, kone-, rauta-, vilja-, ammattipuutarha- ja eläintarvikekaupassa. Konekaupassa yritys toimii Agritekin ja Krampin jälleenmyyjänä. Maatalouskaupassa yhteistyökumppaneina toimivat alan suurimmat suomalaiset yritykset mm. Berner, Boreal, Cemagro ja Nordkalk. Rautakaupassa yrityksellä on 6 S-Rauta -ketjuun kuuluvaa myymälää.

Örninkatu 16, 24100 Salo
Osastot
 • C316

Stark-työlaitteet/Lametal Oy

Lametal Oy suunnittelee, valmistaa ja markkinoi STARK- työlaitteita pyöräkuormaajiin, kiinteistönhoitokoneisiin, traktoreihin ja kaivukoneisiin. Yrityksen päätuotteita ovat erilaiset lumityö- ja harjalaitteet kiinteistöjen ja taajamien hoitoon sekä peräkärryt ja kaivuukauhat maansiirtotöihin. Katso lisää www.stark.fi

Kaskenviertäjäntie 2, 73100 Lapinlahti
Osastot
 • A100

Stecos Oy/ProDoor

Käyttäjäystävälliset taitto-ovet. Yksilöllisesti valmistetut ja käyttäjäystävälliset ProDoor-ovet ovat järkevä valinta useimpiin ovitarpeisiin. Ovet valmistetaan aina asiakkaan mittojen ja tarpeiden mukaan.

Muonamiehenkuja 17 , 41340 Laukaa
Osastot
 • U520

Suokone Oy

Laadukkaat ja tehokkaat Meri Crushers-jyrsimet peltojen raivaamiseen. Toimivat MeriPeatEq-laitteet turvetuotannon kaikkiin työvaiheisiin. MeriRoadEq-jyrsimet teiden hoitoon ja -rakentamiseen. MeriTractors-telatraktorit, silloin kun teho ja toimintavarmuus ratkaisevat. MeriTuotteita on valmistettu ja suunniteltu Suomessa yli 40 vuotta.

MeriPeatEq - peat machines MeriCrushers - millers MeriRoadEq - road millers Meritractors - tracked tractors

Lastaajantie 18, 88600 Vuokatti
Osastot
 • C219

Suomen Euromaster Oy

Euromaster on myös maatalouden rengashuollon asiantuntija. Tarjoamme maatalouden koneisiin laajan rengasvalikoiman ja vanteet sekä maatalousrenkaisiin liittyvät palvelut: asennukset, korjaukset, suolatäytöt ja nastoitukset.

Euromaster is also a specialist in agricultural tyre management. We offer for a wide range of tyres and rims for agricultural machinery as well as services linked to agricultural tyres: fittings, repairs, salt fillings and studdings.

Nuolihaukantie 5, 28220 Pori
Osastot
 • E304

Suomen Karjatilatarvike Oy

Marjamäentie 47, 21560 Ollila
Osastot
 • D134

Suomen maatalousautomaatio ry

Suomen maatalousautomaatio ry esittelee yhteistyössä Cinian (www.cinia.fi) ja Luken asiantuntijoiden kanssa kasvinviljelyn automaatio- ja digiteknologiaa ’Maatalouden Internet’ –standillä Agco Suomen osaston yhteydessä. Tarjolla on tietoa alan standardoinnin ja tuotekehityksen tilanteesta, laite- ja videodemonstraatioita ISOBUS-teknologian toiminnasta täsmäviljelytehtävissä sekä maatalouden telemetria- ja pilvipalveluista.

Vakolantie 55, 03400 Vihti
Osastot
 • E200

Suomi Shop

Tupalantie 8, 39700 Parkano
Osastot
 • AU600

Suonentieto Oy

Kattava kokonaisuus maaseutuyrittäjälle. Atk-ohjelmat maatilan sekä yritystoiminnan talous- ja palkkahallintoon, talouden suunnitteluun ja viljelyasioiden hallintaan ja ohjaukseen. Tuotteemme: Maatalousneuvos, Agrineuvos, AgriSmart, Metsäneuvos-metsäkirjanpito ja Balanssi. Ohjelmat toimivat työasemissa ja lähiverkossa. Ohjelmat myös verkon yli SaaS-palveluna ja mobiililaitteilla.

Suonentieto Oy develops software for farm management. Our solutions for accounting, salary payments and farm management have over 10 000 customers in Finland. AgriSmart is the solution for managing the tasks of farming in the field. It is web based mobile optimized application, that allows you to record various task performed on fields. AgriSmart also trace a tractor and an implement.

Lemminkäisenkatu 1, 70500 Kuopio
Osastot
 • B109
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W Y