Tervetuloa Jyväskylään 10.-12.10.2019!

Näytteilleasettajille

Olet täällä

KoneAgria - maaseudun ammattilaisten tapahtuma

KoneAgria kokoaa maaseudun ammattilaiset saman katon alle. Tietoykkönen Oy:n toteuttaman kävijätutkimuksen mukaan vuonna 2018 Jyväskylässä kävijöistä 84 % oli suoranaisesti tekemisissä maatalouden tai maaseutuyrittämisen kanssa - täten ammattilaisten osuus kävijöistä kasvoi entisestään. KoneAgria onkin ensisijaisesti myyjän ja ostajan kohtaamispaikka.

Näyttelyvierasta ajatellen

Jyväskylässä korostuu myös keskeinen sijainti, joka mahdollistaa tehokkaan käynnin yhden päivän aikana. Tietoykkönen on toteuttanut kävijätutkimuksen KoneAgriassa yhtäjaksoisesti jo vuodesta 2009. Niiden perusteella Jyväskylän näyttelyn kävijöistä noin 20 % on keskisuomalaisia, noin 20 % savolaisia ja noin 20 % pohjalaisia. Vuoden 2018 kävijöistä vain 30 % oli käynyt edellisessä näyttelyssä Tampereella - tämä korostaa entisestään näyttelypaikan helpon tavoitettavuuden merkitystä maaseudun ammattilaisille.

KoneAgriassa käynnin syissä korostuvat tiedon hankinta ja ajankohtaiset investoinnit. Kävijöistä 95 % suosittelee näyttelyä muille.

Paikkavaraukset

Seuraava KoneAgria järjestetään 10.-12.10.2019 Jyväskylässä. Varaa oma osastopaikkasi pikaisesti ilmoittautumalla osoitteessa https://tapahtumat.proagria.fi. Ennakkokysynnän perusteella näyttely tulee olemaan täynnä. Jos olet ollut mukana KoneAgriassa tai Farmarissa aiemmin, voit käyttää kirjautumiseen jo olemassa olevia tunnuksiasi. Jos olet tulossa näyttelyyn ensimmäistä kertaa, tee rekisteröityminen samalla sivulla.

Lisätietoja näyttelystä antaa näyttelyn johtaja Marko Toivakka, p. 0400 735 259, marko.toivakka@proagria.fi.