Tervetuloa Jyväskylään 11.-13.10.2018!

Näytteilleasettajille

Olet täällä

KoneAgria 2018 - karjatalous

Tänä vuonna on Jyväskylän vuoro toimia KoneAgrian järjestämispaikkana. Vuodesta 2015 näyttely on vuorotellut Tampereella ja Jyväskylässä. Vuorotteluun siirryttiin näytteilleasettajien toiveesta tavoittaa uusia asiakkaita - ja tässä KoneAgria on onnistunut. Neljän vuoden vertailun perusteella Tampere kokoaa kävijät Hämeestä, Uudeltamaalta, Satakunnasta ja Varsinais-Suomesta (52 % kävijöistä). Jyväskylä puolestaan tavoittaa Keski-Suomen, Itä-Suomen ja Pohjanmaan viljelijät (60 % kävijöistä). KoneAgria omalta osaltaan vahvistaa sen, että kävijälle on tärkeää messupaikan helppo tavoitettavuus.

Jyväskylän näyttelyn painotus on ollut karjassa ja nurmessa. Tänä vuonna karjatalous on entistäkin vahvemmin näyttelyn teemana. Jyväskylän KoneAgrian kävijöitä kiinnostavat erityisesti karjatalouden koneet, laitteet ja tuotantopanokset, maidontuotanto, maatalousrakentaminen, metsä ja puunkäsittely sekä energiaratkaisut.

Varaa oma osastopaikkasi pikaisesti. Ilmoittautuminen on avoinna osoitteessa http://tapahtumat.proagria.fi. Jos olet ollut mukana KoneAgriassa tai Farmarissa, voit käyttää kirjautumiseen aiemmin luotuja tunnuksia. Jos olet tulossa näyttelyyn uutena yrityksenä, tee rekisteröityminen samalla sivulla.

Lisätietoja näyttelystä antaa näyttelypäällikkö Marko Toivakka, p. 0400 735 259, marko.toivakka (ät) proagria.fi