Tervetuloa Jyväskylään 11.-13.10.2018!

Näytteilleasettajille

Olet täällä

KoneAgria 2018 - karjatalous

KoneAgria on järjestetty vuorotellen Tampereella ja Jyväskylässä vuodesta 2015 lähtien. Tänä vuonna olemme Jyväskylässä 11.-13.10.2018.

Näyttelyn ytimessä ovat karjatilojen tarpeet, laitteet ja tarvikkeet sekä nurmen ja rehuntuotannon ratkaisut. Esillä on aiempaa laajemmin maatalousrakentaminen. Energiatuotannon ratkaisut ja laitteet, metsä- ja peltoenergia sekä muut uusiutuvat energialähteet kiinnostavat yhä enemmän kävijöitä.

Ammattiohjelmassa ja osastoilla voi tutustua tuotantotekniikan uutuuksiin sekä kehittyviin, uusiin tuotantosuuntiin. Näyttelypäivien ohjelma sisältää asiaa mm. maan rakenteesta, eläinterveydestä, jalostuksesta sekä digitalisaatiosta.

KoneAgria tavoittaa koko karja-Suomen

Jyväskylän näyttelyn keskeinen sijainti karja-Suomessa näkyy kävijäprofiilissa. Vierailijoista liki 60 prosenttia saapuu Keski-Suomen, Itä-Suomen ja Pohjanmaan alueilta. Syykin on selvä - Jyväskylässä on helppo käydä yhden työpäivän aikana.

Tampere puolestaan kokoaa kävijöitä Hämeestä, Uudeltamaalta, Satakunnasta ja Varsinais-Suomesta, joista saapuvat puolet kävijöistä. Vuorotteluun siirryttiin näytteilleasettajien toiveesta tavoittaa uusia asiakkaita - ja tässä KoneAgria on onnistunut. Kävijälle on ensisijaisen tärkeää messupaikan helppo tavoitettavuus.

Paikkavaraukset

Varaa oma osastopaikkasi pikaisesti ilmoittautumalla osoitteessa http://tapahtumat.proagria.fi. Jos olet ollut mukana KoneAgriassa tai Farmarissa aiemmin, voit käyttää kirjautumiseen jo olemassa olevia tunnuksiasi. Jos olet tulossa näyttelyyn ensimmäistä kertaa, tee rekisteröityminen samalla sivulla.

Lisätietoja näyttelystä antaa näyttelypäällikkö Marko Toivakka, p. 0400 735 259, marko.toivakka@proagria.fi