Kiitos Tampere 2017! Ensi vuonna Jyväskylä 11.-13.10.2018

Saapuminen KoneAgriaan - Pirkkalassa etäparkki

Olet täällä

KoneAgria 2017 Tampereella

KoneAgria järjestetään tänä vuonna Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa Pirkkalassa. Messualue sijaitsee kolmostien varressa 15 minuutin matkan päässä linja-autoasemalta, rautatieasemalta ja Tampere-Pirkkalan lentoasemalta. Tampereen joukkoliikenteen linja 14 liikennöi messualueelle (Lisätietoa: Tampereen joukkoliikenne)

Näyttelypaikan osoite:

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus (TESC)
Ilmailunkatu 20
33900 Tampere

Sijainti Google Maps -palvelussa.

Ilmainen etäparkki Pirkkalassa

Uutena pysäköintivaihtoehtona on tänä vuonna ilmainen etäparkki. Alue sijaitsee noin neljän kilometrin päässä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksesta, 3-tietä (E12) Nokialle päin ns. Linnakallion alueella. Laita navigaattoriin osoitteeksi Jasperintie33920 Pirkkala
 
Etäparkista on ilmainen bussikuljetus KoneAgriaan ja takaisin. Suosittelemme etäparkin käyttöä: se on maksuton ja bussikuljetus tuo näyttelyvieraat suoraan Ilmailunkadun sisäänkäyntiin. Kun ostat lipunkin ennakkoon sähköisestä lippukaupasta, pääset sujuvasti etäparkista näyttelyyn ja takaisin.
 

Maksullinen pysäköinti messukeskuksessa

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa on maksullinen pysäköinti. Pysäköintilippu on kätevämpi ja edullisempi ostaa KoneAgrian lipunmyynnistä ja automaattikassoilta (6 euroa) kuin ulkona pysäköinninvalvojalta (10 euroa). Huomioithan, että pysäköintilippu tarkistetaan pysäköintialueelta pois ajettaessa. Pysäköintialueelta ostettaessa vain käteismaksu on mahdollinen.
 
Ryhmäbussien pysäköintiin on varattu P2 Ilmailunkadun varrelta. Ryhmäbussit ajavat P2-pysäköintipaikalle jättääkseen matkustajat kyydistä. Paluumatka alkaa samasta paikasta.
 
Taksitolppa on Ilmailunkadulla sisäänkäynnin läheisyydessä.

 

Vältä ruuhka kotiinlähtiessä – seuraa opasteita

Näyttelypäivän loputtua läheisen kauppakeskuksen vieressä oleva kiertoliittymä ruuhkautuu helposti. Kotiinpäin lähdön ollessa Helsingin, Turun tai Jyväskylän suuntaan, kannattaa messukeskuksesta lähteä parkkialueilta vasemmalle keskustan suuntaan.

Helsingin suuntaan lähtevällä reitillä Ilmailunkadulta Sarankulmankadun kautta oikealle Kolmionkadulle ja jälleen oikealle Lahdenperänkadulle ja siitä moottoritielle Helsingin suuntaan. Seuraa lähtiessäsi tien numero-opasteita tielle no 3.

Vaasan ja Rauman suuntaan lähtevällä reitillä ovat opasteet VAASA/RAUMA. Reitti kulkee Ilmailunkatu – Saapastie – Linnakalliontie – Kurikantie – moottoritie Vaasa/Rauma -suuntaan