KoneAgria 

Järjestäjästä

Olet täällä

FKS-Tapahtumat Oy on perustettu vuonna 2007 vastaamaan ProAgria Keski-Suomen ja ProAgria Farman (nyk. ProAgria Länsi-Suomi) tapahtumatoiminnasta. Yhtiön vakituisilla työntekijöillä on yhteensä noin 40 vuoden kokemus tapahtumien järjestämisestä. Tällä hetkellä FKS-Tapahtumat järjestää kuutta messu- ja markkinatapahtumaa.


Tapahtumat

KoneAgria: maatalouden ja maaseudun ammattilaisten maatalouskoneiden, tarvikkeiden ja palvelujen erikoisnäyttely. Tapahtuman historia juontaa 1980-luvulle asti.
 
Metsämme: messu-ja koulutustapahtuma metsänomistajille. Laadukkaan ja monipuolisen koulutuspaketin lisäksi näyttelyosastoilla pääsee syventymään metsän hoitoon, metsän hyötykäyttöön sekä alaan liittyviin tuotteisiin ja palveluihin.

Wemmi – Ween maan wiljaa: leppoisa ja rento markkinatapahtuma, jolla on pitkät perinteet Jyväskylän syksyssä. Syysmarkkinoille tullaan ostoksille, syömään ja viihtymään. Tarjolla on kattavasti syksyn satoa järvistä, pelloilta ja puutarhoista sekä kotimaisia käsitöitä. Tapahtumaan kuuluu monipuolinen ja runsas ravintola- ja kahvilatarjonta. Tapahtumaa on järjestetty vuosittain vuodesta 1994 alkaen.

Wemmi-kevätmarkkinat: keväällä nostetaan esille erityisesti luomu- ja lähiruoka sekä kotimaisten pienyrittäjien käsityöt. Samalla tarjotaan vinkkejä esimerkiksi kevään ja kesän juhlien tarjoiluihin ja lahjoihin.

Retkelle: tapahtuma tuo yhteen retkeilystä ja luontomatkailusta kiinnostuneet kokemustasosta riippumatta.
 
 
 
PL 112, 40101 Jyväskylä
 
Marko Toivakka
toimitusjohtaja
0400 735 259
marko.toivakka (a) proagria.fi