Tervetuloa Jyväskylään 10.-12.10.2019!

Maaseudun tulevaisuuden tekijä 2016 on LähiPro/ ruokaasuomesta.fi

Olet täällä

Ruokaasuomesta.fi on uusi verkkopalvelu suoramyynnistä kiinnostuneille lähiruokayrittäjille. Palkinnon vastaanotti LähiPro Oy:n toimitusjohtaja Eero Kananen.
Kilpailun tulos julkaistiin perjantaina 7.10. KoneAgria-näyttelyssä. Voittajan valitsi kilpailun päätuomari, elinkeinoministeri Olli Rehn (kesk.) viiden finalistin joukosta.

-    Laadukas suomalainen lähiruoka on kovasti kysyttyä. On oleellisen tärkeää, että kuluttajat löytävät myös pienet paikalliset tuottajat ja heidän tuotteensa.  Kysymys on markkinapaikan luomisesta, missä kysyntä ja tarjonta voivat kohdata, Rehn toteaa.
-    Valitsin LähiPron ja sen palvelun ruokaasuomesta.fi:n Maaseudun tulevaisuuden tekijä -kilpailun voittajaksi sen vuoksi, että se luo tuon markkinapaikan erinomaisella tavalla. Sähköisenä markkinapaikkana se mahdollistaa vaivattomasti tuottajien ja kuluttajien kohtaamisen ympäri Suomen, Rehn perustelee.

Muut finalistit olivat Kylään.fi, BioGT, Viljakas ja Palopuron Symbioosi.

Kisan järjesti Jyväskylän Nuorkauppakamari. Maaseudun tulevaisuuden tekijä 2016 -kilpailun pääyhteistyökumppaneita olivat Valtra Oy Ab, Kilosoft Group Oy ja Pentik Oy.  Kilpailun suojelijana toimi Maaseudun Tulevaisuus -lehti.
 

Eero Kananen on LähiPron toimitusjohtaja.