Tervetuloa Jyväskylään 10.-12.10.2019!

ProAgria KoneAgriassa

Olet täällä

ProAgria on vahvasti esillä KoneAgrian seminaareissa ja omalla osastollaan A110.

Ruokinnan ohjaus -palvelut uudistuvat. ProAgrian asiantuntijat huomioivat ruokinnan suunnittelua tehdessään kokonaisuuden: nykyisen ruokinnan saavutetut tulokset ja taloudellisuuden, nurmen, säilörehun ja laitumen laadun ja hinnan, eläinten tuotos- ja terveystavoitteet, arvion muiden rehujen saatavuudesta ja hinnasta sekä teknologian ja resurssien tarkastelun. 

Biocode on palvelu, joka auttaa yrittäjää hahmottamaan ja pienentämään tuotannon hiilijalanjälkeä. Tieto perustuu yrityksen todellisiin ja oikeisiin tietoihin. Palvelu antaa konkreettisia ratkaisuja yrityksen hiilijalanjäljen pienentämiseen. Siinä hyödynnetään eri toimijoilta syntyvää tietoa.

Ensiesittelyssä ovat Bisnes+:n uudet ominaisuudet kasvitiloille.  

Äärimmäisissä sääolosuhteissa korostuvat viljelyvarmuus, riskien hajauttaminen ja maan kasvukunnosta huolehtiminen. Hallitse kasvukauden riskejä paremmin. Esillä myös Drone-kopteri.

ProAgrian osaston asiantuntijat ovat KoneAgriassa sinua varten. Tule keskustelemaan uutuuksista, luomusta, uusista energiaratkaisuista, leanista tai Neuvo 2020 -palveluista. Kerro myös palautetta Lean maatiloille -kirjasta, uudistuneesta Agronetistä tai Tuottopuntarista, ja istahda kuulolle tietoiskuihin.