Tervetuloa Jyväskylään 10.-12.10.2019!

Pysäköinti ja liikenneyhteydet

Olet täällä

Maksuton ja helppo etäparkki Killerillä

Pysäköi maksuttomaan etäparkkiin Killerin raviradalla, osoite Vesangantie 24, Jyväskylä. Etäparkista on ilmainen bussikuljetus näyttelyalueelle Uno Savolan kadun sisäänkäynnin läheisyyteen. Paluukyyti lähtee samasta paikasta. Ajo-ohje Porin ja Tampereen suunnasta: valtatie 18 (vt 23) KoneAgrian etäparkkiopasteiden mukaan.

Pysäköinti Jyväskylän Paviljongin alueella

Paviljongin alueella on käytössä kaksi pysäköintitaloa:

  • P-Paviljonki 1, ajo Satamakadulta
  • P-Paviljonki 2, ajo Uno Savolan kadulta

Pysäköinti on maksullinen, 1 €/h. Paikkoja on rajoitetusti. Tarkista vapaat paikat Jyväsparkin sivuilta: www.jyvasparkki.fi

Pysäköinti Jyväskylän keskustassa

Kävelymatkan päässä sijaitsevat keskusten pysäköintitalot. Pysäköinti maksetaan pois lähtiessä. Maksun jälkeen on 15 minuuttia aikaa ulosajoon. Tutustu Jyväskylän kaupungin liikennekarttaan tästä. Seuraa myös Jyväskylän sisääntuloteiden varrella olevia pysäköintitalojen ennakko-opasteita. Jos Paviljongin P-taloissa on vain muutama paikka jäljellä, kannattaa ajaa suoraan etäparkkiin tai keskustan P-taloihin.

Invapysäköinti

Invapysäköintiin tarkoitetut paikat ovat pysäköintihallissa. Kyydistä voi jättää Piippukadun sisäänkäynnin eteen, josta auto tulee siirtää pysäköintialueelle. Varsinaisia invapysäköintipaikkoja Paviljongin ovien edessä ei ole.  

Bussiparkki

Ryhmien ja etäparkista saapuvien bussien purku tapahtuu Uno Savolan kadulla sisäänkäynnin läheisyydessä. Bussiparkki on Lutakonaukiolla Paviljongin vieressä.

Julkinen liikenne

Jyväskylän matkakeskuksesta on vain 200 metriä KoneAgriaan. Tule siis junalla tai bussilla. Aikataulut: www.vr.fi tai www.matkahuolto.fi