Tervetuloa Jyväskylään 10.-12.10.2019!

Olet täällä

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W

U

Urakointi Uutiset/SL-Mediat Oy

Täyttä asiaa ja uusia näkemyksiä. Urakointi Uutiset tarkastelee traktoriammattilaisen työtä kaikista näkökulmista. Se on suunnattu maatalouden, kiinteistönhuollon, maa- ja metsätalouden, kuntien ja seurakuntien traktorinhaltijoille. Urakointi Uutiset on SL-Mediat Oy:n kustantama julkaisu painettuna ja verkossa.

Hard facts and new insights. The journal Urakointi Uutiset examines the work of a tractor owner from all angles. It effectively reaches tractor owners in the domains of agriculture, real estate management, forestry, local government and congregations. Urakointi Uutiset is published both on paper and in the Internet by SL-Mediat Oy.

Turpiininkatu 3, 33100 Tampere
Osastot
  • L126

Urbanfeeders in Finland

Urbanfeeders toimittaa lypsykarjatiloille ja lihakarjatiloille laitteet ja kalusteet. Meiltä Fullwood-lypsyrobotit ja -lypsyasemat/karusellit. Rovibec-ruokintajärjestelmä. Kalustepuolella löytyy laatutuotteet: Jourdain, Easyfix, CowHouse. Edustamme Labuvette-vesijärjestelmää. Meiltä myös Collinson- rehusiilot ja -kuivaruokkija. Lannankäsittely meillä on JOZin edustus. Tulee tutustumaan.

Urbanfeeders in Finland From us: Fullwood Rovibec Joz Collinson Jourdain Easyfix CowHouse Hagro

Nådjärvintie 39, 68820 Ähtävä
Osastot
  • B301

Usewood Forest Tec Oy

Raiviontie 40, 40950 Muurame
Osastot
  • U210
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W