KoneAgria 

Media

Olet täällä

KoneAgrian tiedotus

Henri Honkala, valtakunnallinen näyttelyjohtaja, puh. 040 8277 100, etunimi.sukunimi@proagria.fi

Teija Armanto, tiedottaja, Messukeskus, puh. 050 3760 804, etunimi.sukunimi@messukeskus.com

 

Tiedotteet

Lue tapahtuman tiedotteita KoneAgrian Ajankohtaista -sivulta tai Messukeskuksen uutishuoneesta.

Lue näytteilleasettajien tiedotteita Messukeskuksen uutishuoneesta.

 

Media-akkreditointi

Akkreditoimme tapahtumaan toimittajia, kuvaajia ja toimituksen muita työntekijöitä. Akkreditointi edellyttää voimassa olevaa Journalistiliiton jäsenkorttia tai vastaavaa todistetta siitä, että olet median edustaja ja työtehtävissä messuilla. Akkreditoiduilta median edustajilta edellytämme Journalistin ohjeiden noudattamista. Muistathan kuvatessasi kunnioittaa messuvieraidemme yksityisyyttä. Tapahtuman järjestäjällä on oikeus kieltää kuvaaminen joissain ohjelmissa ja tilanteissa, esimerkiksi esiintyjän pyynnöstä.

Akkreditoidu ennakkoon täältä >>

Lehdistökeskus palvelee toimittajia Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa tapahtuman aukioloaikoina. Saatte lehdistökeskuksesta myös PRESS-korttinne. Sieltä löytyy tiedotusmateriaalia, työtilat ja kahvia. Tapahtuman tiedottaja Teija Armanto auttaa teitä haastattelujen sopimisessa.

Voitte pysäköidä autonne veloituksetta VIP-pysäköintialueelle. Mikäli teillä ei ole pressikorttia, olkaa etukäteen yhteydessä tiedottajaan.

KoneAgriasta tulee valokuvia mediapankkiin https://mediabank.messukeskus.com/kuvat/KoneAgria/ heti ensimmäisen päivän jälkeen ja voitte käyttää niitä vapaasti juttujenne yhteydessä.

 

Sosiaalisen median tilit

Facebook
Twitter

Instagram

KoneAgria 14.-16.10.2021

 

 

Logot Tampere 2021