Logistiikka


Rakennusaikataulut ja sisäänkäynnit

Rakennusaikataulut ja sisäänkäynnit

Tapahtuman koneiden ja laitteiden logistiikan hoitaa Suomen Event Logistics Oy. Yhteystiedot: Erkki Koski, puh. 040 546 9555, david@suomeneventlogistics.com.

Logistiikkatila on käytössä 5.10. alkaen ja messujen jälkeen 18.10. saakka. Tavaratoimitukset 5.–9.10.2023 vaativat aina ennakkosopimisen Suomen Event Logistics Oy:n kanssa.

Ennakkologistiikka-alueet ovat käytössä 5.–11.10.2023 koneiden tuontia, pesua ja muuta ennakkologistiikkaa varten.

Ajoramppi on käytössä vain 5.–6.10. ja 16.–18.10.

Messualueen kulkuportit sulkeutuvat päivittäin klo 23:00. Messualueelle ei pääse ajoneuvoilla 23:00-06:30 välisenä aikana.

Toimitusosoitteet

Pesupaikat

Alueella on koneiden itsepalvelumahdollisuus Kärcher -kuumavesipesurilla ma 9.10. klo 10 alkaen aina ke 11.10. klo 17 asti. Alueelle on 2 yleistä pesupistettä, jotka varustetaan kuumavesipesureilla.

Pesupaikat sijaitsevat A-hallin huolto-ovien 8–9 välissä ja D-hallin Ilmailukadun puoleisella seinustalla. Lisäksi on mahdollista toteuttaa rajoitetusti omia pesupisteitä erillisen sopimuksen mukaan.

Rakenteet ja kalusteet osastolla

Suunnittele ja tilaa osastolle tarvittavat rakenteet ja kalusteet.

Tutustu ja tilaa

Tavaratoimitukset messuosastolle

Osastollenne tulevat tavarat voi toimittaa aikaisintaan rakennusajan alettua, joten otattehan tämän huomioon aikatauluja suunnitellessanne. Järjestäjä ei vastaa lähetysten vastaanottamisesta, joten paikalla on aina oltava tavaran vastaanottaja, joka kuittaa lähetyksenne saapuneeksi.

Lähetysten hukkumisen estämiseksi niissä on oltava selvästi esillä messutapahtuman nimi, yrityksen nimi ja osaston numero sekä yhteyshenkilö puhelinnumeroineen.

Messukeskukseen toimitettavat tavaralähetykset merkitään:
Tampereen Messu-­ ja Urheilukeskus
Messutapahtuman nimi
Yrityksen nimi ja osastonumero
Yrityksen yhteyshenkilö ja puhelinnumero
Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere