Omat tilaisuudet & jatkoaika ja iltaohjelma

Omia tilaisuuksia voi järjestää Tampereen messujen monipuolisissa kokoustiloissa. Tämän lisäksi jatkoaikana torstaina ja perjantaina osastoilla on mahdollista järjestää tilaisuuksia. Pääaulassa tänä aikana after work.​ Iltaa voi jatkaa KoneAgrian virallisessa jatkopaikassa H5 Bar & Cellarissa.

Omat tilaisuudet - kokoustilat

Tampereen messuilla on useita mahdollisuuksia omien kokousten järjestämiseen KoneAgrian aikaan. Kokoustiloja löytyy monen eri kokoisia erilaisiin tarpeisiin. Lisätietoja kokoustiloista täällä.

Kokoustilavaraukset ja tiedustelut: Tampereen messu, Touko Setälä, touko.setala@tampereenmessut.fi.

KoneAgria tarjoaa kävijöitä edustaville yhdistyksille veloituksetta tilaa 1-2 tunnin kokoontumisiin tapahtuman aikana. Varmista oman tilaisuutesi veloituksettomuus etukäteen noora.sormunen@messukeskus.com. Kerro viestissä, mihin tarkoitukseen tila on tulossa, mikä on henkilömäärä ja mikä on aikatoiveenne.​

Huom! Ellette ole ilmoittaneet 29.9. mennessä osastolla järjestettävästä jatkoajasta, hallit ovat huoltoajan 17:30 jälkeen suljettuna.

  Jatka KoneAgria -tunnelmissa iltaa virallisessa jatkopaikassa!

  KoneAgrian viralliset jatkopaikkana toimii H5 Bar & Cellar Tampereen keskustassa pääkadun varrella rautatieaseman läheisyydessä osoitteessa Hämeenkatu 5, 33100 Tampere.

  H5 koostuu yläkerran pubista ja alakerran yökerhosta - molemmat saman katon alla. Jatkoilla on juomatarjouksia KoneAgrian lippua näyttämällä.

  H5 Bar & Barrel

  • Juuri sopiva paikka, kun iso kolmonen lähiöbaarissa on tylsä ja samppanja kovat kaulassa turhan jäykkä. Astetta tasokkaampi tarjonta ja pirusti rennompi tunnelma.
  • Vapaa pääsy.

  H5 Cellar

  • Tässä kerrarissa jokainen ilta on erilainen. Livebändit ja kaupungin parhaat DJ:t takaavat vauhdikkaan biletunnelman yömyöhään asti. K22.
  • Ilmainen sisäänpääsy alakerran yökerhoon KoneAgrian lippua näyttämällä pe-la ennen klo 23.
  • VIP-pöydät yökerhon puolelta varattavissa juomapaketein. VIP-pöytävaraukset ja tiedustelut sähköpostilla eetu.multanen@h5ravintolat.fi.

  Juomatarjoukset H5 ravintolassa KoneAgrian aikaan to-la 12.-14.10.2023

  Juomatarjoukset saa KoneAgrian lippua näyttämällä.

  • Koff 0,4l 5€, Crowmoor 0,3l 5€, Lonkero 0,3l 5€ ja Talon viinipullo 20€.
  • Lisäksi tarjolla on drinkkimestarin laatima KoneAgrian drinkki.

  Aukioloajat:

  H5 Bar & Barrel:

  to 15-02

  pe-la 15-05

  H5 Cellar:


  pe-la 22-05

  The Red Lion:


  to 15-02

  pe-la 14-03

  Lisäksi jatkoille on mahdollista suunnata The Red Lion pubiin alle 200 metrin päähän H5:stä, joka kuuluu samaan ketjuun. The Red Lion sijaitsee osoitteessa Tuomiokirkonkatu 34, 33100 Tampere. The Red Lionossa on monipuolinen olutvalikoima ja urheilua useasta telkkarista.

  • Vapaa pääsy. 
  • Juomatarjoukset KoneAgrian lippua näyttämällä: Spaten 0,5l 5€, Crowmoor 0,3l 5€, Lonkero 0,3l 5€, Talon viinipullo 20€.


  Nähdään jatkoilla!