Omat tilaisuudet & jatkoaika ja iltaohjelma

Omia tilaisuuksia voi järjestää Tampereen messujen monipuolisissa kokoustiloissa. Tämän lisäksi jatkoaikana torstaina ja perjantaina osastoilla on mahdollista järjestää tilaisuuksia. Pääaulassa tänä aikana after work.​ Iltaa voi jatkaa KoneAgrian virallisessa jatkopaikassa H5 Bar & Cellarissa.

Omat tilaisuudet - kokoustilat

Tampereen messuilla on useita mahdollisuuksia omien kokousten järjestämiseen KoneAgrian aikaan. Kokoustiloja löytyy monen eri kokoisia erilaisiin tarpeisiin. Lisätietoja kokoustiloista täällä.

Kokoustilavaraukset ja tiedustelut: Tampereen messu, Touko Setälä, touko.setala@tampereenmessut.fi.

KoneAgria tarjoaa kävijöitä edustaville yhdistyksille veloituksetta tilaa 1-2 tunnin kokoontumisiin tapahtuman aikana. Varmista oman tilaisuutesi veloituksettomuus etukäteen noora.sormunen@messukeskus.com. Kerro viestissä, mihin tarkoitukseen tila on tulossa, mikä on henkilömäärä ja mikä on aikatoiveenne.​

Jatkoaika

Näytteilleasettajilla on mahdollisuus järjestää omilla osastoillaan tilaisuuksia jatkoaikana aukioloaikojen jälkeen. Jatkoaika to-pe 12.-13.10. klo 17-19
Muistathan ilmoittaa 29.9.23 mennessä jos haluat järjestää oman tilaisuuden osastolla 12. tai 13.10. klo 17-19. Ilmoitukset noora.sormunen@messukeskus.com. Tarjoilut tilataan suoraan ravintolalta, tutustu ja tilaa >>

Jatkoaikana pääsisäänkäynnin aulassa afterwork. Baari palvelee janoisimpia vieraita.

Tarjoilut osastotilaisuuksiin kannattaa tilata etukäteen. Lue lisätietoja ravintolapalveluista ja lomake osastotarjoiluiden tilaamiseen.

Jatkoajan jälkeen iltaa voi jatkaa asiakkaiden tai messutyöporukan kesken KoneAgrian virallisessa jatkopaikassa H5 Bar & Cellarissa.

Jatka KoneAgria -tunnelmissa iltaa virallisessa jatkopaikassa!

KoneAgrian viralliset jatkopaikkana toimii H5 Bar & Cellar Tampereen keskustassa pääkadun varrella rautatieaseman läheisyydessä osoitteessa Hämeenkatu 5, 33100 Tampere.

H5 koostuu yläkerran pubista ja alakerran yökerhosta - molemmat saman katon alla. Jatkoilla on juomatarjouksia KoneAgrian lippua näyttämällä.

H5 Bar & Barrel

 • Juuri sopiva paikka, kun iso kolmonen lähiöbaarissa on tylsä ja samppanja kovat kaulassa turhan jäykkä. Astetta tasokkaampi tarjonta ja pirusti rennompi tunnelma.
 • Avoinna KoneAgrian aikaan to-la 12-14.10.2023 klo 15-05.
 • Vapaa pääsy.

H5 Cellar

 • Tässä kerrarissa jokainen ilta on erilainen. Livebändit ja kaupungin parhaat DJ:t takaavat vauhdikkaan biletunnelman yömyöhään asti. K22.
 • Aukioloajat KoneAgrian aikaan pe-la 13.-14.10.2023 klo 22-05.
 • Ilmainen sisäänpääsy alakerran yökerhoon KoneAgrian lippua näyttämällä pe-la ennen klo 23.
 • VIP-pöydät yökerhon puolelta varattavissa juomapaketein. VIP-pöytävaraukset ja tiedustelut sähköpostilla eetu.multanen@h5ravintolat.fi.

Juomatarjoukset H5 ravintolassa KoneAgrian aikaan to-la 12.-14.10.2023

Juomatarjoukset saa KoneAgrian lippua näyttämällä.

 • Koff 0,4l 5€, Crowmoor 0,3l 5€, Lonkero 0,3l 5€ ja Talon viinipullo 20€.
 • Lisäksi tarjolla on drinkkimestarin laatima KoneAgrian drinkki.

Lisäksi jatkoille on mahdollista suunnata The Red Lion pubiin alle 200 metrin päähän H5:stä, joka kuuluu samaan ketjuun. The Red Lion sijaitsee osoitteessa Tuomiokirkonkatu 34, 33100 Tampere. The Red Lionossa on monipuolinen olutvalikoima ja urheilua useasta telkkarista.

 • Vapaa pääsy. Avoinna KoneAgrian aikaan to-la 12-14.10.2023 klo 15-05.
 • Juomatarjoukset KoneAgrian lippua näyttämällä: Spaten 0,5l 5€, Crowmoor 0,3l 5€, Lonkero 0,3l 5€, Talon viinipullo 20€.


Nähdään jatkoilla!