Markkinointi

Kone Agria hero 1

KoneAgria 2023 näyttelyoppaan mediatiedot

Mediakit

Alta löydätte tapahtuman näytteilleasettajille ja kumppaneille tarkoitettua valmista aineistoa tapahtumasta markkinoinnin ja viestinnän tarpeisiin. Pyydämme teitä ystävällisesti jakamaan aineistoa tapahtuman onnistumisen takaamiseksi. Jokainen jaettu viesti on tärkeä.

Mediakit

Hyödynnä tapahtuman logot ja bannerit omissa markkinointikanavissasi

Muista kertoa osallistumisestasi ja messuilla esillä olevista uutuuksistasi omissa markkinointi- ja viestintäkanavissasi kuten somessa. Voit käyttää tapahtuman logoja, bannereita ja kuvia markkinoidaksesi tapahtumaosallistumistasi.

Mediapankki

Päivitä yritysprofiilisi

Päivitä yritysprofiilisi eMessukeskuksessa kohdassa Markkinoi osallistumistasi 31.8.2023 mennessä ja varmista näkyvyys tapahtuman kävijöille jaettavassa messuinfossa.

Ohje yritysprofiilin päivittämiseen

eMESSUKESKUKSEEN

Huomioi median edustajat, bloggaajat ja somevaikuttajat

Muista kontaktoida toimittajia ja vaikuttajia aktiivisesti ja kutsua heitä osastollesi. Julkaise tiedotteet eMessukeskuksen kautta kohdassa Tavoita media ja toimita printtiversiot lehdistökeskukseen, joka on avoinna tapahtuman aukioloaikoina. Toimittajat tunnistat messuilla PRESS-rintamerkistä ja somevaikuttajat sekä bloggaajat CONTENT CREATOR -rintamerkistä.

Messuille osallistuu runsaasti mediaa. Kerro tapahtuman tiedottajalle, jos osastollasi on uutuuksia, esiintyjiä, ohjelmaa, mediaa kiinnostavaa ohjelmaa tai tiedotustilaisuuksia. Näin vältytään päällekkäisiltä tilaisuuksilta.