Asiakaskutsut ja kulkuluvat

Tilausaikataulu

Kutsukortti, ammattilaiskutsu (paperinen) oman yrityksen nimellä tilaus 31.8. mennessä 

Kutsukortti, ammattilaiskutsu (paperinen) ilman yrityksen nimeä tilaus 20.9. mennessä 

eKutsut (sähköinen) – voit tilata näitä vielä tapahtumapäivinä

Tilaukset ja kutsujen lähetykset tehdään eMessukeskus palvelussa.

Kulkuluvat henkilökunnalle

Voit lähettää kulkuluvat kätevästi messutiimisi jäsenien sähköpostiin tai matkapuhelimeen eMessukeskuksen kautta Lähetä kulkulupia -sivun kautta.

Kulkuluvan saaja voi printata sen etukäteen sähköpostissa olevan linkin kautta tai rintakortin tulostuksen voi tehdä myös sisäänkäynneillä, josta saa myös rintakorttitaskuja kulkuluville. Jonotuksen välttämiseksi suosittelemme kulkulupien toimitusta etukäteen. Voit luoda tarvitsemasi määrän kulkulupia. 

Näytteilleasettajan kulkulupa on osaston messuaikaista henkilökuntaa varten. Lupa on henkilökohtainen ja voimassa messujen rakennus-, tapahtuma- ja purkuaikoina. Kulkulupa on pidettävä esillä tapahtuman aikana ja se oikeuttaa sisäänpääsyyn näytteilleasettajien taukotilaan ja ostoetuihin (mm. näytteilleasettajalounas ja edut Finnrestan kahviloissa). Rakentajan kulkulupa on voimassa messujen rakennus- ja purkuaikoina.

SÄHKÖISEN KULKULUVAN LÄHETTÄMISOHJEET

eMESSUKESKUKSEEN


Asiakaskutsut

eKutsut

Tapahtumassa on käytössä sähköinen eKutsu, joka mahdollistaa kutsun lähettämisen kerralla vaikka sadoille asiakkaille suoraan asiakkaan sähköpostiin. Sähköiseen kutsuun voi liittää oman tervehdyksen sekä yrityksen kuvia. Kutsukoodit ovat kertakäyttöisiä. eKutsuja voi lähettää sähköisesti vielä tapahtuman aikaankin.

Kävijät voivat rekisteröityä tapahtumaan saamallaan koodilla ennakkoon tapahtuman verkkosivuilla, tai tapahtuman aikana sisäänkäynneillä. Ennakkoon rekisteröitymällä pääsee sujuvasti sisään ilman mahdollista jonottamista sisäänkäyntien rekisteröintipisteillä. Kävijät tulostavat rekisteröityessään rintakortin, jolla he pääsevät messuille kaikkina messupäivinä (rintakortin saa tarvittaessa tulostettua myös sisäänkäynneillä). Rekisteröidyttyään tapahtumaan asiakkaasi pääsee samalla rintakortilla messuille joka päivä.

Lähetä lippuja eMessukeskuksen Kutsu asiakkaasi -sivun kautta. Hinta kutsulle on 12 € / kpl, alv 0 %.

Voit lähettää eKutsuja rajattoman määrän – Sähköiset liput laskutetaan tapahtuman jälkeen käytettyjen eli sisäänkäynneillä luettujen lippujen mukaan. 

EKUTSUN KÄYTTÖOHJEET

eMESSUKESKUKSEEN


Kutsukortti, ammattilaiskutsu (printtilippu)

Kutsukortteja, ammattilaiskutsuja (printtilippuja) voi tilata  eMessukeskuksen kautta Tilaa tuotteita ja palveluita -sivulta. Hinta kutsulle on 12 € / kpl, alv 0 %.

Saat kutsukortit oman yrityksesi näkyvyysnimellä tulostettuna (musta vakiofontti), jos tilaa kutsut viimeistään 31.8.23 mennessä. Tarkistathan eMessukeskuksessa profiilisivun hallinnasta oman yrityksesi nimen, ettei lippuun tulostu vahingossa yrityksenne laskutusnimi. Muokkaa tarvittaessa tietojasi ennen lipputilausta.

Kutsukortteja voi tilata myös tämän jälkeen, mutta ne toimitetaan ilman yrityksen nimeä. Kutsukortit ilman yrityksen logoa tulee tilata viimeistään 20.9.2023, jotta ne ehditään postittamaan teille ennen tapahtumaa.

Printtiliput kannattaa toimittaa asiakkaille ennakkoon; niitä ei voi jättää tapahtumapaikan palvelupisteisiin noudettavaksi.

Voit jakaa kutsukortteja rajattoman määrän - Ammattilaiskutsut laskutetaan käytettyjen lippujen eli sisäänkäynnillä luettujen lippujen mukaan. Kannattaa tilata kerralla kutsukortteja reippaammin.

eMESSUKESKUKSEEN