Asiakaskutsut ja kulkuluvat

Kulkuluvat

Voit lähettää kulkuluvat kätevästi messutiimisi jäsenien sähköpostiin tai matkapuhelimeen eMessukeskuksen kautta. Lähetä kulkulupia -sivu löytyy eMessukeskuksesta. Kulkuluvan saaja voi printata sen etukäteen sähköpostissa olevan linkin kautta tai rintakortin tulostuksen voi tehdä myös sisäänkäynneillä, josta saa myös rintakorttitaskuja kulkuluville. Jonotuksen välttämiseksi suosittelemme kulkulupien toimitusta etukäteen.Voit luoda tarvitsemasi määrän kulkulupia.Näytteilleasettajan kulkulupa on osaston messuaikaista henkilökuntaa varten. Lupa on henkilökohtainen ja voimassa messujen rakennus-, tapahtuma- ja purkuaikoina. Kulkulupa on pidettävä esillä tapahtuman aikana ja se oikeuttaa sisäänpääsyyn näytteilleasettajien taukotilaan ja ostoetuihin (mm. näytteilleasettajalounas ja edut Finnrestan kahviloissa). Rakentajan kulkulupa on voimassa messujen rakennus- ja purkuaikoina.

SÄHKÖISEN KULKULUVAN LÄHETTÄMISOHJEET

eMESSUKESKUKSEEN


eKutsut

Tapahtumassa on käytössä sähköinen eKutsu, joka mahdollistaa kutsun lähettämisen kerralla vaikka sadoille asiakkaille suoraan asiakkaan sähköpostiin. Sähköiseen kutsuun voi liittää oman tervehdyksen sekä yrityksen kuvia. Kutsukoodit ovat kertakäyttöisiä.Kävijät voivat rekisteröityä tapahtumaan saamallaan koodilla ennakkoon tapahtuman verkkosivuilla, tai tapahtuman aikana sisäänkäynneillä. Ennakkoon rekisteröitymällä pääsee sujuvasti sisään ilman mahdollista jonottamista sisäänkäyntien rekisteröintipisteillä.Kävijät tulostavat rekisteröityessään rintakortin, jolla he pääsevät messuille kaikkina messupäivinä (rintakortin saa tarvittaessa tulostettua myös sisäänkäynneillä). Rekisteröidyttyään tapahtumaan asiakkaasi pääsee samalla rintakortilla messuille joka päivä.Lähetä lippuja eMessukeskuksen Kutsu asiakkaasi -sivun kautta. Voit lähettää eKutsuja rajattoman määrän – ne laskutetaan tapahtuman jälkeen käytettyjen (eli sisäänkäynneillä luettujen) lippujen mukaan. Työkalu aukeaa viikolla 32. 

EKUTSUN KÄYTTÖOHJEET

eMESSUKESKUKSEEN


Printtiliput

Printtilippuja voi myös tilata lisämaksusta eMessukeskuksen kautta kohdasta "Tilaa tuotteita ja palveluita". Tilaa printtiliput oman yritykseni nimellä viimeistään 31.8.2023.Tarkistathan eMessukeskuksessa profiilisivun hallinnasta oman yrityksesi nimen, ettei lippuun tulostu vahingossa yrityksenne laskutusnimi. Muokkaa tarvittaessa tietojasi ennen lipputilausta.Printtiliput laskutetaan käytettyjen lippujen eli sisäänkäynnillä luettujen lippujen mukaan. Printtiliput kannattaa toimittaa asiakkaille ennakkoon; niitä ei voi jättää tapahtumapaikan palvelupisteisiin noudettavaksi.


eMESSUKESKUKSEEN