Aikataulut

Tältä sivulta löydät tärkeät päivämäärät messuosallistumiseen liittyen.

Näyttelyn aukioloajat

To 12.10.2023 klo 9–17

Pe 13.10.2023 klo 9–17

La 14.10.2023 klo 9–16

Rakennusaikataulut ja sisäänkäynnit

Muista nämä tehtävät:

HEINÄKUU:

 • Ehdota ohjelmaa

Onko sinulla kiinnostavaa, ajankohtaista tai viihteellistä ohjelmaa, jonka haluat esittää KoneAgrian yleisölle? Voit ehdottaa ohjelmaa 30.6.2023 mennessä tuottaja Noora Sormunen, noora.sormunen@messukeskus.com.

 • Tarkista laskutustiedot

Tarkista laskutustiedot tilausvahvistuksesta ja ilmoita mahdolliset korjaukset osoitteeseen yrityspalvelu@messukeskus.com 3.7.2023 mennessä.

Huomioi, että laskun lähetyksen jälkeen tehtävistä muutoksista laskutustietoihin veloitetaan erillinen laskutuslisä.

eMESSUKESKUKSEEN

 • Varaa majoitus etuhintaan

Lue lisää majoitustarjouksista:

HOTELLITARJOUKSET

ELOKUU:

  • Ilmoita uutuustuote mukaan kilpailuun

  Mikäli yritykselläsi on messuilla esillä uusi tuote tai palvelu, osallistu ja näy messuilla! KoneAgria 2023 uutuustuotteet valitsee raati, joka koostuu Koneviestin toimittajista, Käytännön Maamiehen ja Maaseudun Tulevaisuuden. Palkitut uutuustuotteet julkaistaan lokakuun 2023 alussa KoneAgrian verkkosivuilla.

  Yritykset voivat ilmoittaa uutuustuotteitaan syyskuuhun asti. Ilmoittautuminen avataan elokuussa 2023.

  • Pysäköinti

  Näytteilleasettajille on tarjolla messuaikainen parkki 20 € alv 0 % sisältäen messupäivät sekä rakentamisen ja purkamisen. Tee pysäköintilipun tilaus eMessukeskuksessa kohdassa Tilaa tuotteita ja palveluita 31.8.2023 mennessä, jotta pysäköintilippu postitetaan ennen messuja. 31.8. jälkeen tilatut pysäköintiliput voi noutaa messutoimistosta Tampereen messujen aulasta. Suosittelemme pysäköintilipun tilaamista etukäteen sujuvan sisääntulon ja jonotuksen välttämiseksi.

  TILAA PYSÄKÖINTILIPUT eMESSUKESKUKSESTA

  • Ilmoita alanäytteilleasettajat

  Ilmoita yhteisosastollenne tulevat alanäytteilleasettajat myynnin yhteyshenkilöllesi tai eMessukeskuksen kautta kohdassa Alanäytteilleasettajat viimeistään 31.8.2023, ja varmista näkyvyys kävijöille tapahtumassa jaettavassa messuinfossa. Alanäytteilleasettajat saavat oman yrityskohtaisen tilin ja omat tunnukset eMessukeskukseen.

  Alanäytteilleasettajista veloitetaan rekisteröintimaksu tapahtumakohtaisten osallistumisehtojen mukaan. Alanäytteilleasettajien rekisteröintimaksu on 370 € + alv.

  eMESSUKESKUKSEEN

  • Kutsu kävijöitä messuille

  Tapahtumassa on käytössä sähköinen eKutsu, joka mahdollistaa kutsun lähettämisen kerralla vaikka sadoille asiakkaille suoraan asiakkaan sähköpostiin. Sähköiseen kutsuun voi liittää oman tervehdyksen sekä yrityksen kuvia. Kutsukoodit ovat kertakäyttöisiä.

  Kävijät voivat rekisteröityä tapahtumaan saamallaan koodilla ennakkoon tapahtuman verkkosivuilla, tai tapahtuman aikana sisäänkäynneillä. Ennakkoon rekisteröitymällä pääsee sujuvasti sisään ilman mahdollista jonottamista sisäänkäyntien rekisteröintipisteillä.

  Kävijät tulostavat rekisteröityessään rintakortin, jolla he pääsevät messuille kaikkina messupäivinä (rintakortin saa tarvittaessa tulostettua myös sisäänkäynneillä). Rekisteröidyttyään tapahtumaan asiakkaasi pääsee samalla rintakortilla messuille joka päivä.

  Lähetä lippuja eMessukeskuksen Kutsu asiakkaasi -sivun kautta. Voit lähettää eKutsuja rajattoman määrän – ne laskutetaan tapahtuman jälkeen käytettyjen (eli sisäänkäynneillä luettujen) lippujen mukaan. Työkalu aukeaa viikolla 32.

  EKUTSUN KÄYTTÖOHJEET

  eMESSUKESKUKSEEN

  • Printtiliput

  Printtilippuja voi myös tilata lisämaksusta eMessukeskuksen kautta kohdasta "Tilaa tuotteita ja palveluita". Tilaa printtiliput oman yritykseni nimellä viimeistään 31.8.2023.

  Tarkistathan eMessukeskuksessa profiilisivun hallinnasta oman yrityksesi nimen, ettei lippuun tulostu vahingossa yrityksenne laskutusnimi. Muokkaa tarvittaessa tietojasi ennen lipputilausta.

  Printtiliput laskutetaan käytettyjen lippujen eli sisäänkäynnillä luettujen lippujen mukaan. Printtiliput kannattaa toimittaa asiakkaille ennakkoon; niitä ei voi jättää tapahtumapaikan palvelupisteisiin noudettavaksi.

  eMESSUKESKUKSEEN

   • Päivitä yritysprofiili

   Päivitä yritysprofiilisi eMessukeskuksessa kohdassa Markkinoi osallistumistasi 31.8.2023 mennessä ja varmista näkyvyys tapahtuman kävijöille jaettavassa messuinfossa.

   OHJE YRITYSPROFIILIN PÄIVITTÄMISEEN

   eMESSUKESKUKSEEN

    • Suunnittele ja tilaa osastolle tarvittavat rakenteet ja kalusteet

    TUTUSTU JA TILAA

    SYYSKUU:

    • Ennakko- ja purkulogistiikka

    Tapahtuman koneiden ja laitteiden logistiikan hoitaa Suomen Event Logistics Oy. Yhteystiedot: Erkki Koski, puh. 040 546 9555, david@suomeneventlogistics.com.

    Logistiikkatila on käytössä 5.10. alkaen ja messujen jälkeen 18.10. saakka. Tavaratoimitukset 5.–9.10.2023 vaativat aina ennakkosopimisen Suomen Event Logistics Oy:n kanssa.

    Ennakkologistiikka-alueet ovat käytössä 5.–11.10.2023 koneiden tuontia ja muuta ennakkologistiikkaa varten.

    Ajoramppi on käytössä vain 5.–6.10. ja 16.–18.10.

    Messualueen kulkuportit sulkeutuvat päivittäin klo 23:00. Messualueelle ei pääse ajoneuvoilla 23:00-06:30 välisenä aikana.

    TOIMITUSOSOITTEET LÖYDÄT TÄÄLTÄ


    • Tilaa osastotarjoilut ja lounaslipukkeet

    Lisätietoja lipuketilauksista ja osastotarjoiluista täältä.

    TERVETULOA TILAAMAAN RAVINTOLALIPUKKEITA TÄSTÄ LINKISTÄ.

    TERVETULOA TILAAMAAN OSASTOTARJOILUITA TÄSTÄ LINKISTÄ. Tilausjärjestelmä sulkeutuu perjantaina 29.9.2023 klo 23.

    • Ehdota Agri-INNO-palkinnonsaajaa

    Maataloussektorin innovaatiopalkinto AGRI-INNO on Suomen Messusäätiön 10 000 euron arvoinen tunnustuspalkinto. Se jaetaan vuosittain MaatalousKonemessujen tai KoneAgrian yhteydessä. Palkinto voidaan antaa suomalaiselle henkilölle, ryhmälle, yhteisölle tai yritykselle, joka on kehittänyt innovaation (tuote, palvelu, toimintamalli), joka tuo maataloustoimialalle positiivista imagoa ja josta voi kehittyä kansainvälisestikin merkittävä tuote tai palvelu. Ehdota palkinnonsaajaa 30.9. mennessä.

    Ehdota palkinnonsaajaa tästä

    • Huomioi median edustaja

    Muista kontaktoida toimittajia ja vaikuttajia aktiivisesti ja kutsua heitä osastollesi. Julkaise tiedotteet eMessukeskuksen kautta kohdassa Tavoita media ja toimita printtiversiot lehdistökeskukseen, joka on avoinna tapahtuman aukioloaikoina. Toimittajat tunnistat messuilla PRESS-rintamerkistä ja somevaikuttajat sekä bloggaajat CONTENT CREATOR -rintamerkistä.

    Messuille osallistuu runsaasti mediaa. Kerro tapahtuman tiedottajalle, jos osastollasi on uutuuksia, esiintyjiä, ohjelmaa, mediaa kiinnostavaa ohjelmaa tai tiedotustilaisuuksia. Näin vältytään päällekkäisiltä tilaisuuksilta.

    Tiedottaja Teija Armanto, puh. +358 50 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com.

    eMESSUKESKUKSEEN

    • Ilmoita osasto-ohjelmasta

    Onko osastollanne ohjelmaa messujen aikana? Voit ehdottaa ohjelmaa eMessukeskuksen kautta kohdassa Ohjelma. Osastolla oleva ohjelma julkaistaan tapahtuman nettisivuilla ja saat ilmaista näkyvyyttä ohjelmallenne.

    eMESSUKESKUKSEEN

    • Markkinoi omaa osallistumistasi

    Hyödynnä tapahtuman logot ja bannerit omissa markkinointikanavissasi

    Muista kertoa osallistumisestasi ja messuilla esillä olevista uutuuksistasi omissa markkinointi- ja viestintäkanavissasi kuten somessa. Voit käyttää tapahtuman logoja, bannereita ja kuvia markkinoidaksesi tapahtumaosallistumistasi.

    MEDIAPANKKI

    LOKAKUU:

     • Kulkuluvat

     Voit lähettää kulkuluvat kätevästi messutiimisi jäsenien sähköpostiin tai matkapuhelimeen eMessukeskuksen kautta. Lähetä kulkulupia -sivu löytyy eMessukeskuksesta.

     Kulkuluvan saaja voi printata sen etukäteen sähköpostissa olevan linkin kautta tai rintakortin tulostuksen voi tehdä myös sisäänkäynneillä, josta saa myös rintakorttitaskuja kulkuluville. Jonotuksen välttämiseksi suosittelemme kulkulupien toimitusta etukäteen.

     Voit luoda tarvitsemasi määrän kulkulupia.

     Näytteilleasettajan kulkulupa on osaston messuaikaista henkilökuntaa varten. Lupa on henkilökohtainen ja voimassa messujen rakennus-, tapahtuma- ja purkuaikoina. Kulkulupa on pidettävä esillä tapahtuman aikana ja se oikeuttaa sisäänpääsyyn näytteilleasettajien taukotilaan ja ostoetuihin (mm. näytteilleasettajalounas ja edut Finnrestan kahviloissa). Rakentajan kulkulupa on voimassa messujen rakennus- ja purkuaikoina.

     SÄHKÖISEN KULKULUVAN LÄHETTÄMISOHJEET

     eMESSUKESKUKSEEN

     • Koneiden pesupaikat

     Alueella on koneiden itsepalvelumahdollisuus Kärcher -kuumavesipesurilla ma 9.10. klo 10 alkaen aina ke 11.10. klo 17 asti. Alueelle on 2 yleistä pesupistettä, jotka varustetaan kuumavesipesureilla.

     Pesupaikat sijaitsevat A-hallin huolto-ovien 8–9 välissä ja D-hallin Ilmailukadun puoleisella seinustalla. Lisäksi on mahdollista toteuttaa rajoitetusti omia pesupisteitä erillisen sopimuksen mukaan.

     • Näyttelytoimisto

     Näyttelytoimisto palvelee tapahtuman rakennus- ja aukioloaikoina näytteilleasettajia ja rakentajia mm. osastotilausten osalta.

     Näyttelytoimistoon saat yhteyden asiakaspalvelumme kautta ma–to klo 9–­15 ja sekä rakennus-­ ja messuaikana näyttelytoimiston aukioloaikojen mukaisesti. Puh. 0207 701 222, asiakaspalvelu@tampereenmessut.fi.

     Näyttelytoimiston ollessa suljettuna päivystävän hallipäällikön tavoittaa numerosta 050 351 6500. Messujen rakentamisesta vastaa järjestelypäällikkö Touko Setälä, p. 040 641 3369.

     KATSO AIKATAULUT JA SISÄÄNKÄYNNIT

      • Taukotilat ja ravintolapalvelut

      Näytteilleasettajien käytössä on messuaikana A-hallin 2. kerroksen taukotila Break (ravintola Kastrupin vieressä, portaat ylös 2. kerrokseen A-hallin pitkältä sivulta), jossa voi levähtää hetken messupäivän lomassa. Lisätietoja ravintolapalveluista täältä.

      • Tavaratoimitukset messuosastolle

      Osastollenne tulevat tavarat voi toimittaa aikaisintaan rakennusajan alettua, joten otattehan tämän huomioon aikatauluja suunnitellessanne. Järjestäjä ei vastaa lähetysten vastaanottamisesta, joten paikalla on aina oltava tavaran vastaanottaja, joka kuittaa lähetyksenne saapuneeksi.

      Lähetysten hukkumisen estämiseksi niissä on oltava selvästi esillä messutapahtuman nimi, yrityksen nimi ja osaston numero sekä yhteyshenkilö puhelinnumeroineen.

      Messukeskukseen toimitettavat tavaralähetykset merkitään:
      Tampereen Messu-­ ja Urheilukeskus
      Messutapahtuman nimi
      Yrityksen nimi ja osastonumero
      Yrityksen yhteyshenkilö ja puhelinnumero
      Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere