Ohjelma

KoneAgria 2023 ohjelman pääteemana on Maatalousyrittämiseen veto- ja pitovoimaa.

KoneAgria-lavalla otetaan jokaisena teemapäivänä esille vastuullisuus, uudet innovaatiot ja näkökulmat, jotka auttavat viljelijöitä saamaan uusinta tietoa ja näkökulmia yrityksensä johtamiseen, kehittämiseen ja toiminnan tehostamiseen. Metsä-lavalla teemoina mm. metsätalous, metsänhoito ja metsänomistajuus.

Katso alta lava- ja päiväkohtainen ohjelma. Ohjelma täydentyy, muutokset ovat mahdollisia.

Osallistu

Muista ehdottaa Agri-INNO-palkinnon saajaa 26.9. mennessä. Parhaat ideat pääsevät pitchaussessioon to 12.10. klo 9.30-10.00 KoneAgria-lavalle.

Lisätietoja Agri-INNO-palkinnosta

Ohjeita ohjelmataulukon käyttöön

Painamalla ohjelmanumeroa saat lisätietoja ohjelman sisällöstä ja mm. puhujista ja esiintyjistä.

Voit suodattaa ohjelmaa teemojen mukaan, teemat ovat: Uutta, Tieto, Tulevaisuus, Näkökulmia, Kuulolla, Innovaatioita, Vastuullisuus sekä CAP.

Voit vaihtaa päivää valitsemalla päivän pudotusvalikosta.

Ohjelmasta vastaavat alan tärkeät toimijat

KoneAgrian ohjelman tuottamiseen osallistuu vaikuttava joukko alan tärkeitä toimijoita mm. 

AgriHubi, Biocode, Baltic Sea Action Group BSAG, Demeca Oy, Eastman Oy, Faba, Kesko Ryhmä, KVVY, Luke, Luomuliitto, LähiTapiola, Maa- ja kotitalousnaisten Keskus, Maa- ja metsätalousministeriö, Maa ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK, Maanmittauslaitos, Maitoyrittäjät ry, Mela, Mtech Oy, Nordea, OP, Peruna-alan yhteistyöryhmä PAYR, Pihvikarjaliitto, ProAgria, Pellervon taloustutkimus PTT, Ruokavirasto, Siipikarjaliitto, Sikayrittäjät Svenska Lantbrukssällskapens förbund SLF, S-pankki, S-ryhmä, StoraEnso, Säästöpankki, Suomen Biokierto ja Biokaasu ry, Työtehoseura TTS, Vaasan Oy, Valio Oy ja Teknologian tutkimuskeskus VTT. Mukana ovat myös mediakumppanit Koneviesti, Käytännön Maamies ja KMVET, Maaseudun Tulevaisuus ja Metsälehti.

Näytteilleasettajien ohjelma

Katso myös näytteilleasettajien osasto-ohjelma. Ohjelmat täydentyvät lähempänä näyttelyä.

Näytteilleasettajien osasto-ohjelmat