Ohjelma

KoneAgria 2023 ohjelman pääteemana on Maatalousyrittämiseen veto- ja pitovoimaa.

KoneAgria-lavalla otetaan jokaisena teemapäivänä esille vastuullisuus, uudet innovaatiot ja näkökulmat, jotka auttavat viljelijöitä saamaan uusinta tietoa ja näkökulmia yrityksensä johtamiseen, kehittämiseen ja toiminnan tehostamiseen. Metsä-lavalla teemoina mm. metsätalous, metsänhoito ja metsänomistajuus.

Katso alta lava- ja päiväkohtainen ohjelma. Ohjelma täydentyy, muutokset ovat mahdollisia.

Näytteilleasettajien ohjelma

Katso myös näytteilleasettajien osasto-ohjelma. Ohjelmat täydentyy, muutokset mahdollisia.

Näytteilleasettajien osasto-ohjelmat

Ohjeita ohjelmataulukon käyttöön

Painamalla ohjelmanumeroa saat lisätietoja ohjelman sisällöstä ja mm. puhujista ja esiintyjistä.

Voit suodattaa ohjelmaa teemojen mukaan, teemat ovat: Uutta, Tieto, Tulevaisuus, Näkökulmia, Kuulolla, Innovaatioita sekä Vastuullisuus.

Voit vaihtaa päivää valitsemalla päivän pudotusvalikosta.

Ohjelmasta vastaavat alan tärkeät toimijat

KoneAgrian ohjelman tuottamiseen osallistuu vaikuttava joukko alan tärkeitä toimijoita mm. 

AgriHubi, Biocode, Baltic Sea Action Group BSAG, Demeca Oy, Eastman Oy, Elenia Oy, Eräveljet, Faba, Ilmatar Oy, Kesko Ryhmä, KOKO Forest Oy, Koneviesti, KVVY, Luonnonvarakeskus Luke, Luomuliitto, LähiTapiola, Maa- ja kotitalousnaisten Keskus, Maa- ja metsätalousministeriö, Maa ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK, Maanmittauslaitos, Maaseudun Tulevaisuus, Maitoyrittäjät ry, Mela, Metsäkeskus, Metsälehti, Metsämiestensäätiö, Metsänhoitoyhdistys, Metsäteollisuus, Mtech Oy, Nordea, OP Ryhmä, Peruna-alan yhteistyöryhmä PAYR, Pihvikarjaliitto, ProAgria, Pellervon taloustutkimus PTT, Ruokavirasto, Siipikarjaliitto, Sikayrittäjät, Svenska lantbruksproducenternas centralförbund SLC r.f., Svenska Lantbrukssällskapens förbund SLF, S-pankki, S-ryhmä, StoraEnso, Suomen Biokierto ja Biokaasu ry, Suomen Metsästäjäliitto, Säästöpankki, Työtehoseura TTS, Vaasan Oy, Valio Oy, Viestimedia, Teknologian tutkimuskeskus VTT ja yksityiset metsänomistajat. Mukana ovat myös mediakumppanit Koneviesti, Käytännön Maamies ja KMVET, Maaseudun Tulevaisuus ja Metsälehti.