Kilpailut ja uutuudet

Agri-INNO-palkinto

Maataloussektorin innovaatiopalkinto AGRI-INNO on Suomen Messusäätiön 10 000 euron arvoinen tunnustuspalkinto. Se jaetaan vuosittain MaatalousKonemessujen tai KoneAgrian yhteydessä. Palkinto voidaan antaa suomalaiselle henkilölle, ryhmälle, yhteisölle tai yritykselle, joka on kehittänyt innovaation (tuote, palvelu, toimintamalli), joka tuo maataloustoimialalle positiivista imagoa ja josta voi kehittyä kansainvälisestikin merkittävä tuote tai palvelu. Palkinnon saajaa voi ehdottaa 26.9.2023 asti.

LUE LISÄÄ KILPAILUSTA

EHDOTA TÄSTÄ PALKINNONSAAJAA


Uutuustuotteet

Muista ilmoittaa kaikki uutuustuotteet – parhaat palkitaan! Ilmoitetut uutuustuotteet nostetaan KoneAgrian verkkosivuilla sekä Käytännön Maamiehen messuoppaassa 29.9. (toimituksella vapaus valita julkaistavat tuotteet). Palkitut uutuustuotteet julkaistaan 9.10. KoneAgrian verkkosivuilla. Voittajat uutisoidaan Koneviestissä 9.10. ja Suomalaisessa Maaseudussa 9.10. sekä esitellään Käytännön Maamiehessä.

Kaikki uutuustuotekisaan osallistuneet saavat tapahtumassa UUTUUS-tarran ja voittajat kulta- ja hopeamitalistiplakaatit sekä kunniamaininnan saaneet omat plakaattinsa.

Kaikki kisaan ilmoittautuneet uutuustuotteet ja -palvelut saavat näkyvyyttä ja ne julkaistaan tapahtuman verkkosivuilla.

Uutuustuotteita voi ilmoittaa 6.9. asti.