Kilpailut ja uutuudet

Agri-INNO-palkinto

Maataloussektorin innovaatiopalkinto AGRI-INNO on Suomen Messusäätiön 10 000 euron arvoinen tunnustuspalkinto. Se jaetaan vuosittain MaatalousKonemessujen tai KoneAgrian yhteydessä. Palkinto voidaan antaa suomalaiselle henkilölle, ryhmälle, yhteisölle tai yritykselle, joka on kehittänyt innovaation (tuote, palvelu, toimintamalli), joka tuo maataloustoimialalle positiivista imagoa ja josta voi kehittyä kansainvälisestikin merkittävä tuote tai palvelu. Ehdota palkinnonsaajaa 30.9. mennessä.

Kilpailu avataan keväällä 2023. Lisätietoja ja linkit äänestykseen tulee tähän sivulle.

Uutuustuotteet

KoneAgria 2023 palkitsee uutuustuotteita ja -palveluita

Koneviestin, Käytännön Maamiehen ja Suomalaisen Maaseudun toimittajat valitsevat tänäkin vuonna näytteilleasettajien ilmoittamista tuotteista kiinnostavimmat uutuudet. Palkitut uutuustuotteet julkaistaan 5.10. KoneAgrian verkkosivuilla. Uutuustuotekisaan ilmoittautuneita tuotteita nostetaan Käytännön Maamiehen messuoppaassa 29.9. (toimituksella vapaus valita julkaistavat tuotteet). Voittajat uutisoidaan Koneviestissä 9.10. ja Suomalaisessa Maaseudussa 9.10. sekä esitellään Käytännön Maamiehessä.

Yritykset voivat ilmoittaa uutuustuotteitaan kisaan 1.8. - 5.9.2023. Lähetämme siitä teille erillisen linkin. Kaikki uutuustuotekisaan osallistuneet saavat tapahtumassa UUTUUS-tarran ja voittajat kulta- ja hopeamitalistiplakaatit sekä kunniamaininnan saaneet omat plakaattinsa.

Kaikki kisaan ilmoittautuneet uutuustuotteet ja -palvelut saavat näkyvyyttä ja ne julkaistaan tapahtuman verkkosivuilla.