Agri-INNO palkinnon saajaa voi ehdottaa 26.9.2023 asti - vielä ehdit!

2 min lukuaika

Uutiset

Agri-INNO palkitsee maatalousalan innovaation 10 000 eurolla. Agri-INNO-palkinto annetaan henkilölle, ryhmälle, yhteisölle tai yritykselle, joka on kehittänyt innovaation, joka tuo maataloustoimialalle positiivista imagoa ja josta voi kehittyä kansainvälisestikin merkittävä tuote tai palvelu.

Agri INNO 2021 voittaja 1 1

Suomen Messusäätiön 10 000 euron suuruinen Agri-INNO-palkinto jaetaan maataloustoimialan innovaatiolle nyt viidettä kertaa. Nyt jos koska kaikki tuoreet innovaatiot ovat tervetulleita. Palkinnon saajaa voi ehdottaa 26.9.2023 asti.

Agri-INNO-palkinto annetaan henkilölle, ryhmälle, yhteisölle tai yritykselle, joka on kehittänyt innovaation, joka tuo maataloustoimialalle positiivista imagoa ja josta voi kehittyä kansainvälisestikin merkittävä tuote tai palvelu. Palkinnonsaajan valitsee raati, jossa on edustajat Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitosta MTK:sta, Maaseudun Tulevaisuudesta, ProAgriasta, Suomen Messuilta ja Työtehoseurasta. Palkinto jaetaan 12.10.2023 KoneAgriassa Tampereella.

Raati valitsee palkinnonsaajan. Vuonna 2023 raatiin kuuluvat toiminnanjohtaja Jyrki Wallin Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK:sta, päätoimittaja Jouni Kemppainen Maaseudun Tulevaisuudesta, toimitusjohtaja Harri Mäkivuokko ProAgria Keskusten Liitosta, toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen Suomen Messuilta ja toimitusjohtaja Juha Ojala Työtehoseurasta.

Raati ottaa arvioinnissa otetaan huomioon muun muassa seuraavia asioita: Palkinnon saaja on toiminnallaan ja asiantuntemuksellaan edistänyt innovaation syntymistä tai kehittänyt innovaation, josta on mahdollista kehittää merkittävä tuote tai palvelu. Innovaatio on edistänyt toimialan tuottavuutta tai kestävää kehitystä. Palkinnon saaja on tehnyt innovaatiota tunnetuksi kotimaassa ja ulkomailla.

Voittaja saatetaan päättää messuilla tehtävien lyhyiden esittelyjen perusteella. Loppusuoralle tässä tapauksessa valittaisiin enintään viisi innovaatiota. Ehdotukset perusteluineen voi lähettää 7.8. – 26.9.2023 lomakkeella.

Lisätietoja:

Konseptikehittäjä Leo Potkonen, Suomen Messut Oyj, 045 665 8577, leo.potkonen@messukeskus.com

Viestinnän asiantuntija Teija Armanto, Suomen Messut Oyj, puh. 050 3760 804, teija.armanto@messukeskus.com

Tapahtuman logo: http://mediabank.messukeskus.c...