Lipunmyynti ja rekisteröityminen on nyt avoinna KoneAgria 2023 -tapahtumaan!

2 min lukuaika

Uutiset

Lipunmyynti ja rekisteröityminen on nyt avautunut vuoden tärkeimpään viljelijöiden omaan ammattitapahtumaan, KoneAgria 2023 -näyttelyyn. Tapahtuma järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 12. - 14. lokakuuta 2023.

2021 koneagria

KoneAgria 2023 kokoaa yhteen yli 250 alan johtavaa yritystä esittelemään viimeisimmät innovaatiot ja ratkaisut maa- ja metsätalouden alalta. Neljä messuhallia tulevat täyttymään laadukkaista maatalouskoneista, -tarvikkeista ja -palveluista. Tapahtumassa on saatavilla alan paras asiantuntemus. Tämän vuoden ohjelman teemana on "Maatalousyrittämisen veto- ja pitovoima", ja tapahtuman ohjelmasta vastaavat alan huipputoimijat.

Ennakkoliput ovat nyt tarjolla, ja niiden hankkiminen kannattaa, sillä ne ovat edullisemmat kuin paikan päältä ostetut liput. Lipun hinta vaihtelee ostopäivän mukaan: syyskuussa ostetut liput ovat hintaan 15 euroa per henkilö, kun taas lokakuussa verkkokaupasta hankitut liput ovat hintaan 18 euroa per henkilö. Tapahtumapaikan lippukassalta ostetut liput myydään 20 euron hintaan.

Ryhmille on tarjolla erikoishinnat ennakkolipuista. Vähintään 10 henkilön ryhmille lippu maksaa ainoastaan 15 euroa per henkilö. Suuremmille ryhmille, joissa on vähintään 30 henkilöä, on luvassa jopa 150 euron matkatuki alennuksena lippujen hinnasta. Tarkemmat tilausohjeet löytyvät osoitteesta www.koneagria.fi. Huoltajan seurassa olevat alle 16-vuotiaat tulevaisuuden maanviljelijät pääsevät tapahtumaan veloituksetta.

Saitko kutsun KoneAgriaan? Kutsu oikeuttaa maksuttomaan rekisteröitymiseen. Kutsulla ei pääse ilmaiseksi sisään ilman rekisteröitymistä. Rekisteröitymisestä saatavalla nimikortilla pääset vierailemaan messuilla kaikkina messupäivinä. Lisätietoja löytyy osoitteesta https://www.koneagria.fi/kavijalle/liput-ja-aukioloajat.

KoneAgria 2023 tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden verkostoitua, vaihtaa kuulumisia ja tutustua alan uusimpiin trendeihin ja tuotteisiin. Nähdään KoneAgriassa!