Iltaohjelma - jatkot

Jatka iltaa KoneAgrian pääaulan jatkoilla tai virallisessa jatkopaikassa H5 Bar & Cellar.

KoneAgrian pääaulan jatkot torstaina ja perjantaina klo 17-19

Messuhallien sulkeuduttua kohtaamisia ja tuttujen tapaamista on mahdollista jatkaa pääaulassa klo 19 saakka. Tarjolla on rauhallisen kohtaamispaikan lisäksi myös virvokkeita ja kahvilatarjontaa. Messubussi kuljettaa vielä kaupunkiin klo 19.Jos menojalkaa vielä tämän jälkeen vipattaa voi suunnata H5 ravintolaan, jossa KoneAgrian lipulla on tarjolla juomatarjouksia ja ilmainen sisäänpääsy 23 mennessä.

Jatka KoneAgria -tunnelmissa iltaa ja tapaa muita kävijöitä jatkoilla!

KoneAgrian viralliset jatkopaikkana toimii H5 Bar & Cellar Tampereen keskustassa pääkadun varrella rautatieaseman läheisyydessä osoitteessa Hämeenkatu 5, 33100 Tampere.

H5 koostuu yläkerran pubista ja alakerran yökerhosta - molemmat saman katon alla. Jatkoilla on juomatarjouksia KoneAgrian lippua näyttämällä.

H5 Bar & Barrel

  • Juuri sopiva paikka, kun iso kolmonen lähiöbaarissa on tylsä ja samppanja kovat kaulassa turhan jäykkä. Astetta tasokkaampi tarjonta ja pirusti rennompi tunnelma. 
  • Vapaa pääsy.

H5 Cellar

  • Tässä kerrarissa jokainen ilta on erilainen. Livebändit ja kaupungin parhaat DJ:t takaavat vauhdikkaan biletunnelman yömyöhään asti. K22. 
  • Ilmainen sisäänpääsy alakerran yökerhoon KoneAgrian lippua näyttämällä pe-la ennen klo 23.
  • VIP-pöydät yökerhon puolelta varattavissa juomapaketein. VIP-pöytävaraukset ja tiedustelut sähköpostilla eetu.multanen@h5ravintolat.fi.

Juomatarjoukset H5 ravintolassa KoneAgrian aikaan to-la 12.-14.10.2023

Juomatarjoukset saa KoneAgrian lippua näyttämällä.

  • Koff 0,4l 5€, Crowmoor 0,3l 5€, Lonkero 0,3l 5€ ja Talon viinipullo 20€.
  • Lisäksi tarjolla on drinkkimestarin laatima KoneAgrian drinkki.

Lisäksi jatkoille on mahdollista suunnata The Red Lion pubiin alle 200 metrin päähän H5:stä, joka kuuluu samaan ketjuun. The Red Lion sijaitsee osoitteessa Tuomiokirkonkatu 34, 33100 Tampere. The Red Lionossa on monipuolinen olutvalikoima ja urheilua useasta telkkarista.

  • Vapaa pääsy. 
  • Juomatarjoukset  KoneAgrian lippua näyttämällä: Spaten 0,5l 5€, Crowmoor 0,3l 5€, Lonkero 0,3l 5€, Talon viinipullo 20€.

Aukioloajat:

H5 Bar & Barrel:

to 15-02

pe-la 15-05

H5 Cellar:


pe-la 22-05

The Red Lion:


to 15-02

pe-la 14-03


Nähdään jatkoilla!