Usein kysytyt kysymykset


Avustaja tai opaskoira

Vammaiskortin haltijan avustaja pääsee veloituksetta messuille sisään avustettavan seurassa. Messuille saa tulla opaskoiramerkillä varustetun opaskoiran kanssa.

Eväiden syöminen

Voit nauttia omia eväitä tapahtumassa. Muistathan huolehtia roskien lajittelusta ja pitää ympäristön siistinä.

Tapahtumapaikan ravintolatilat on tarkoitettu vain niiden tarjoamien ruokien ja juomien nauttimiseen, joten ethän syö eväitä ravintolatiloissa. 

Esteettömyys

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen etupihalla pääsisäänkäynnin läheisyydessä on erikseen varatut invapaikat.

Tapahtuma-aikoina on erikseen merkitty VIP-pysäköintialue eli yhdistetty inva-, kutsuvieras- ja press-pysäköintialue, jonne voi ajaa invapysäköintilappua, VIP-kutsua tai lehdistökutsua ja PRESS-korttia esittämällä.

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pääsisäänkäynnin oikeanpuoleisin ovi avautuu sähköisesti invapainiketta painamalla. Kaikki näyttelyhallit ovat ensimmäisessä kerroksessa eli maantasalla. Toisen kerroksen Seminaarikeskukseen ja kokoustiloihin pääsee hisseillä.

Lisätietoja saat soittamalla Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen, puh. 0207 701 260.

Lastenhoitohuone

Lastenhoitohuone löytyy Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pääaulasta. 

Lemmikit messuilla

Tapahtumaan ei saa tuoda lemmikkejä, vain opaskoirat opaskoiramerkillä ovat sallittuja. 

Löytötavarat

Löytötavarat kerätään rakennus- ja tapahtuma-aikana näyttelytoimistoon. Kadonneita tavaroita voi kysyä vahtimestareilta puhelinnumerosta 0400 383 558 ja Pirkanmaan Löytötavaratoimistosta puhelinnumerosta 0600 300 758 (1,67 €/min + pvm). Löytötavarat toimitetaan Pirkanmaan Löytötavaratoimistoon viikottain.

Sisäänpääsy, näyttelyalueelta poistuminen ja ikäraja

Alle 16-vuotiaat (tulevaisuuden maanviljelijät) pääsevät veloituksetta KoneAgria-messuille huoltajan seurassa. Lipunmyyntipisteistä ja rintakorttien lukijoilta saa Tulevaisuuden maanviljelijä -kävijäkortin ainoastaan huoltajan seurassa olevalla alla 16-vuotiaalla lapselle. 

Sisäänpääsy tapahtumaan: rekisteröitymällä ennakkoon tai paikan päällä. 

3 pv pääsylipulla voit vierailla näyttelyssä jokaisena aukiolopäivänä, ja poistua näyttelyalueelta. Rintakorttisi oikeuttaa kulkuun näyttelyalueella joka päivä. Muistathan pitää rintakortin mukana, jos poistut näyttelyalueelta.

1 pv pääsylipulla saat rannekkeen, joka oikeuttaa pääsyn yhteen näyttelypäivään. Voit poistua näyttelyalueelta ja palata, mutta muistathan näyttää ranneketta palatessasi.

Ryhmäliput

Liput ja aukioloajat

Ryhmälippuja  voi ostaa laskutuksella vain 11.10. asti.

Pyörätuoli

Pyörätuolia voi kysyä tapahtumassa vierailun ajaksi lainaan pääaulan Infosta. Pyörätuolia ei voi kuitenkaan varata etukäteen.

Vaatteiden säilytys

Vaatesäilytys maksaa 2 €/ säilytettävä vaate tai tavara ja maksutapoina käyvät yleisimmät kortit sekä käteinen. Narikat sijaitsevat sisäänkäyntien yhteydessä.