Tervetuloa Jyväskylään 11.-13.10.2018!

Maaseudun tulevaisuuden tekijä palkitaan KoneAgriassa lauantaina 10.10.

Olet täällä

 

Löytyvätkö eväät Suomen taloudelliseen nousuun maaseudulta? Maaseudun tulevaisuuden tekijä 2015 -kilpailussa etsitään Suomen innovatiivisinta maaseudun kehittäjää. Kilpailun voittaja palkitaan KoneAgriassa lauantaina 10.10. klo 11.30 Valtran osastolla (E200).

Kilpailun tavoitteena on löytää ihmisiä, yhdistyksiä ja yrityksiä, jotka kehittävät sekä elävöittävät maaseutua. Kilpailuun voi osallistua teemaan sopivalla idealla, keksinnöllä tai valmiilla liiketoiminnalla. Osallistua voi yhtä lailla niin perinteisen maa- ja metsätalousalan kuin tuoreimpien innovaatioiden saralta – olitpa sitten bioenergian pioneeri, koneyrittämisen konkari tai puhdasjalkainen kaupunkilainen. Keskeistä on, että lähestymistapa on kekseliäs.

Nuorkauppakamarin jäsenistö ja yhteistyökumppaneista koostuva esiraati valitsivat viisi parasta kilpailijaa finaaliin. Voittajan päätti finaalin tuomari, joka on tänä vuonna kansanedustaja, eduskunnan varapuhemies Mauri Pekkarinen.

Voittajalle luovutetaan Anu Pentikin suunnittelema uniikki taidelautanen ja 2000 euron lahjakortti yhdessä voittajan kanssa valittuun kohteeseen, joka tukee tämän toiminnan kehittämistä.

Kilpailun järjestää Jyväskylän Nuorkauppakamari ry ja sen suojelijana toimii Maaseudun Tulevaisuus -lehti.

Lisätietoa: www.maaseuduntulevaisuudentekija.fi